Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ.



Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε και πάλι συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα και τί είπε!!!!

'Η Κυβέρνηση, λέει, δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης για την οικονομική κρίση!!' Καλά αυτός πού είναι, δεν είναι στη Κυβέρνηση αυτή; Είναι σε άλλη;

Αλλά δεν είναι αυτό, είναι οτι διεκδικεί την αρχηγία του κόμματος της Ν.Δ. Κι επειδή βλέπει να χάνει έδαφος από την κ. Μπακογιάννη, που κι αυτή είναι υποψήφια, κάνει ο,τι είναι δυνατό να είναι στη δημοσιότητα λέγοντας και βλακείες!!

Κι επειδή κατάλαβε τι είπε αρχικά έβγαλε ανακοίνωση να πει οτι δεν ερμηνεύτηκαν σωστά οι δηλώσεις του. Προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του όταν του σφύριξαν οτι αυτά που είπε εξέθεταν την Κυβέρνηση στην οποία ανήκει!!! Έπρεπε να του το πούν γιατί ό ίδιος δεν καταλαβαίνει.

Σκεφτείτε οτι αυτός ο κύριος αφού έκανε τις διαδρομές του έξω και μέσα στη Ν.Δ. έχει το θράσος να διεκδικεί την αρχηγία εν΄ςο κόμματος, το οποίο έφτυσε πολλές φορές, το πολέμησε, το κυνήγησε και τώρα το γλείφει!!!

Δεν παίζεται η Ελληνική πολιτική. Και λέω συνολικά πολιτική σκηνή γιατί υπάρχουν κι άλλοι στην ίδια κατηγορία. Δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουν την τύχη να έχουν σοβαρούς και υπεύθυνους πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: