Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ





Με 18 υπέρ και 11 κατά κέρδισε τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου ο κ. Καπράλος. Από σήμερα Πρόεδρος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ο κ. Καπράλος.


Την ήττα του ο κ. Κυριακού χρεώνει, κατά τις ερμηνείες αναλυτών, στην Κυβέρνηση. Ουσιαστικά η παρουσία του κ. Κούβελου, συζύγου της κ. Μπακογιάννη στα δρώμενα της Επιτροπής έφερε αναστάτωση στο status quo αυτής της επιτροπής. Η κόντρα μεταξύ των κ.κ. Κούβελου και Κυριακού υφίσταται από παλιά, πριν ακόμη από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Εξελίχθηκε μέχρι σήμερα.


Το θέμα χρεώνεται στη Νέα Δημοκρατία. Τελικά ο Πρωθυπουργός πληρώνει την ορμητικότητα της κ. Μπακογιάννη έστω και να μην αναμίχθηκε, όπως διαμηνύεται από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού προς τον κ. Κυριακού και είναι η αλήθεια. Παρ' όλα αυτά ο κ. Κυριακού δεν θα αφήσει το θέμα έτσι. Τα στελέχη της Κυβέρνησης προσπαθούν να υποβαθμίσουν την υπόθεση αλλά εκείνο που φαίνεται είναι οτι τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά για την συμπεριφορά του ομίλου Ant1 απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.


Η ιστορία, λοιπόν, της επιτροπής έχει βαθειές πολιτικές διατάσεις, δυστυχώς. Οι πολιτικοί κάτω από το π[ρίσμα της διαδοχής του Κώστα Καραμανλή ισοπεδώνουν όλες τις αξίες και τα ιδανικά.


Σ' αυτό το περιβάλλον καλείται ο Ελληνικός Λαός να πάρει θέση στις ερχόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Ένα περιβάλλον που το διαμορφώνουν οι ίδιοι οι πολιτικοί που θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: