Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) · «Νάρκες» εν μέσω κρίσεως βλέπει ο διοικητής της ΤτΕ.- Προτείνει περικοπή δαπανών του Δημοσίου και περιορισμένες αυξήσεις μισθών. · «Έχουμε σχέδιο για την κρίση και το εφαρμόζουμε».- Ομιλία του πρωθυπουργού στην Ένωση Ασφαλιστών.- Η Ελλάδα είναι μια από τις πέντε χώρες της Ευρωζώνης με θετική ανάπτυξη. · «Μικροκομματικές επιδιώξεις δεν χωρούν». – Κάλεσμα για εθνική ομοψυχία από την Ντόρα. · 9 αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.- Τις ανακοίνωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ · Δώστε τα 28 δις. στον κόσμο.- «Κεραυνοί» του προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Α. Φιλιππίδη.- Θέτει ενώπιον των ευθυνών τους όλους τους διοικητές των μεγάλων τραπεζών. · Ακολουθούμε πολιτική ευθύνης απέναντι στην πατρίδα.- Βαρυσήμαντη ομιλία της Ντόρας. · 10 αλλαγές ανήγγειλε ο Σπηλιωτόπουλος.- Λιγότερο θα « μετρά» η έκθεση στις Πανελλαδικές.

ΑΥΓΗ · Σε ιδιωτικές εταιρείες εκχωρούν μέρος της κοινωνικής ασφάλισης.- Με τις ευλογίες της Κομισιόν «ψήνουν» νέο ασφαλιστικό.· Πρόγραμμα ανατροπών για λύση αριστεράς.- 11 Σελίδες αφιέρωμα στο διαρκές Συνέδριο.· Από σήμερα κλειστά τα νοσοκομεία στην Αττική. – Αύριο και μεθαύριο σε όλη τη χώρα.

ΑΥΡΙΑΝΗ · Έρχονται μαύρες μέρες για εργαζόμενους, εμπόρους και επιχειρηματίες.- Αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, κατάργηση των κλειστών επαγγελμάτων και θυσίες από μισθωτούς και εργοδότες, ζητάει ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος κ. Προβόπουλος για να μην βουλιάξει η Οικονομία και η χώρα. · Περικοπές δαπανών και μειώσεις μισθών.- Στο Υπουργείο Πολιτισμού. · Άγγελος Φιλιππίδης: Καταστροφή, αν δεν στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΒΗΜΑ · Τέσσερα χρόνια λιτότητα! Και μάλιστα ξεκινώντας από εφέτος.- Έλλειμμα κάτω από το 3%το 2009 και μηδενισμός το 2012.- Η βόμβα Προβόπουλου και η αναμενόμενη οδηγία της ΕΕ. · Η κρίση χτυπά τώρα τις ασφαλιστικές.- Καταρρέει η αγορά του κλάδου ζωής- αυξήσεις στα ασφάλιστρα των ΙΧ. · Τι θα συζητήσει με τον κ. Παπούλια ο κ. Παπανδρέου.- Συνάντηση σήμερα.

ΒΡΑΔΥΝΗ · 9 Αλλαγές στις Πανελλαδικές.- Με στόχο τη βελτίωση της αξιολόγησης των υποψηφίων.- Από φέτος ισχύουν οι νέες διατάξεις. · Λιτότητα και έκτακτα μέτρα.- Ίδια γεύση από τις προτάσεις του Διοικητή της ΤτΕ για την οικονομία.· Στενάζει η αγορά από τις ακάλυπτες επιταγές.- Αύξηση κατά 143,58% τον Ιανουάριο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

ΕΘΝΟΣ · Στο τραπέζι οι εισακτέοι σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.- Εισηγήσεις για αύξηση θέσεων ακόμη και σε περιζήτητες σχολές.- Προεκλογικοί προσανατολισμοί στις Πανελλαδικές. · Διπλό σοκ.- Κεραυνοί από Προβόπουλο- Αλμούνια.- «Πάρτε έκτακτα μέτρα τώρα». · Υπ. Πολιτισμού. Μείωση μισθών για τα στελέχη. · Ασφάλιστρα. Αυξήσεις έως 40% το 2009.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ · Θεραπείες – σοκ με σφίξιμο του ζωναριού.. Προτείνει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Προβόπουλος. · Ντόρα: Ιδού πώς εννοούμε μια σύγχρονη πατριωτική πολιτική. · Απίστευτο ανθελληνικό παραλήρημα από τον Γκρουέφσκι. · Από το «κόσκινο» του ανακριτή το πόθεν έσχες του Παυλίδη.- Τι ψάχνει να βρει στις δηλώσεις του υπουργού Αριστ. Παυλίδη ο 20ος τακτικός ανακριτής.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ·Θεραπεία -σόκ για έλλειμμα , συντάξεις, μισθούς. Ενώ η Κομισιόν προειδοποιεί , ο Γ. Προβόπουλος ζητεί…νυστέρι στο κόκαλο.· «Κόβει» παχυλές αμοιβές και δεξιώσεις δημοσίων σχέσεων ο Α. Σαμαράς. · Τριτοκοσμική τεχνολογικά η Ελλάδα: « Φοβικοί» στο Ιντερνετ 7 στους 10 πολίτες!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ · Φαρμάκι για μισθούς και Ασφαλιστικό.- Διπλό χτύπημα κατά κυβέρνησης από Κομισιόν.- Τράπεζα της Ελλάδος. · Γιατροί: Τέρμα το παζάρι. Απεργία από σήμερα. · Καραμανλής. Ξέχασε τη συναίνεση, επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ. · Έρευνα για «πόθεν έσχες» Παυλίδη. Από ανακριτή. · Πανελλαδικές- Αλλαγές. Λιγότερο βάρος στην Έκθεση.

ΕΣΤΙΑ · Η Τρίτη εκλογή για τον Καραμανλή.- Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να επιτευχθεί. · Η κρίση, η όπερα και η μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: