Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΝΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ



Οι κ.κ. Ρουσόπουλος και Δούκας, δύο πρώην υπουργοί δηλώνουν προς κάθε κατέυθυνση οτι θα είναι υποψήφιοι στο υπόλοιπο Αττικής και μάλιστα '800%' κατά ακριβή δήλωση του κ. Δούκα.

Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Δείτε δύο ονόματα που θα κατέβουν στο υπόλοιπο Αττικής και πρετοιμάζονται πυρετωδώς. Δύο κυρίες πολύ γνωστές και με ηπιότητα θα δηλώσουν ένα νέο πρόσωπο, η κ. Καραμανλή, η γνωστή αθλητικογράφος της ΕΡΤ και η κ. Πατριανάκου που πρόσφατα της αντέθη ρόλος στον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας εκεί που άλλοτε ήταν ο κ. Καραχάλιος.

Έτσι ο Ρηγίλης απαντά στα ερωτήματα κατά πόσο θα είναι στις λίστες υποψηφίων οι κ.κ. Ρουσόπουλος και Δούκας. Θα είναι βέβαια αλλά θα βγουν; Εδώ είναι το ερώτημα. Δεν αποφάσισε, λοιπόν, ο Κραμανλής και δεν θα χρεωθεί τον διωγμό των πρώην υπουργών αλλά θα αποφασίσει ο λαός του υπολοίπου Αττικής.

Ένα όνομα Καραμανλή κι ένα όνομα Πατριανάκου θα λύσει το 'γόρδιο δεσμό' που φανερώνεται από τα ΜΜΕ τόσο έντονα.

Αυτές είναι οι κινήσεις Καραμανλή, έξυπνες και ουσιαστικές χωρίς να λειτουργεί αντιδημοκρατικά.

Και ακούστε, παιδιά, πρώην υπουργοί, μην αρχίσετε και τα βάλλετε με τον καραμανλή και πάλι. Εσείς λέτε πάντα οτι ο λαός θα αποφασίσει, αυτό λεει και ο Πρωθυπουργός!!!

Καιο τρέξτε μήπως και προλάβετε κανένα ψηφαλάκι γιατί δεν σας βλέπουμε καλά!!!!!!!
Και στο σπίτι μπορείτε να είστε, μπορείτε κι εκεί να προσφέρετε. Δεν ξέρω για την δουλειά σας, που είχατε κάποτε. Θα ξαναείστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: