Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΓΡΙΠΗ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ




Κι άλλα κρούσματα εντοπίστηκαν σε σχολεία και σήμερα. Στο αμερικανικό κολέγιο κατεγράφησαν πέντε νέα κρούσματα ενώ πολλές απουσίες μαθητών παρατηρήθηκαν σήμερα.
Στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα εντοπίστηκαν άλλα πέντε επίσης κρούσματα ενώ κι εκεί παρουσιάζονται πολλές απ[ουσίες μαθητών..
Να θυμίσουμε ότι τα δύο λύκεια Μελισσίων και Χαλανδρίου είναι κλειστά ύστερα από απόφαση του νομάρχη κ. Σγουρού και στα πλαίσια των μέτρων που έχει συμφωνηθεί να ληφθούν σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ



Σε όλη την Ευρώπη παρουσιάστηκε ξαφνικά απότομη πτώση σε όλα τα χρηματιστήρια και στο δικό μας.
Η πτώση έφερε τον δείκτη κάτω από το χθεσινό κλείσιμο κατά 0,23% στις 2661,42 μονάδες όπου και έκλεισε, με τις συναλλαγές στα 308.928.287 τεμάχια. Υπήρξαν ρευστοποιήσεις σε πολλές μετοχές.
Η Γερμανία χάνει αυτή την στιγμή 1,42%, η Αγγλία χάνει 1,19% και η Γαλλία ο,98%.
Στην Αμερική το χρηματιστήριο άνοιξε με πτώση και αυτή τη στιγμή χάνει 1,16%.

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στρωθήκαμε να ψάξουμε να βρούμε δημοσκοπήσεις που πιθανόν να έκαναν κάποιοι στην Ευρώπη ή την Αμερική για τις εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου. Δεν βρήκαμε τίποτα πουθενά. Είναι ύποπτο, αν τελικά η δική μας έρευνα ήταν σωστή, να διαδίδεται οτι υπάρχουν δημοσκοπήσεις και οι οποίες αναρτώνται στο διαδίκτυο.
Κάποια ποσοστά που βρήκαμε αναφέρονται σε παλαιότερες δημοσκοπήσεις, πριν την απαγόρευση και μάλλον εκτιμήσεις προσωπικές είναι παρά δημοσκοπήσεις. 
Η έρευνα που κάναμε ήταν για όλη την Ευρώπη και την Αμερική τουλάχιστον για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και μεσαίου μεγέθους.
Είναι λοιπόν εκ του πονηρού τα διάφορα δημοσιεύματα ή όχι;

ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΑ




Με μικρή άνοδο κινείται ο γενικός δείκτης σήμερα στο χρηματιστήριο. Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές και το χρηματιστήριο δείχνει να μην έχει κατεύθυνση. Ο γενικός δείκτης κερδίζει 0,62% και βρίσκεται στις 2683,97 μονάδες με τις συναλλαγές πολύ χαμηλά για σήμερα στα 153.437.200 τεμάχια δείγμα της ατονίας και της έλλειψης ενδιαφέροντος. 
Στην Ευρώπη έχουμε την ίδια περίπου εικόνα. Η Γερμανία κερδίζει 0,19%, η Αγγλία 0,14% και η Γαλλία 0,45%

Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Τόπο στους νέους πολιτικούς. Αλλαγές όχι στα λόγια αλλά και στα έργα. Οι νέοι και ορεξάτοι πολιτικοί δίνουν το όραμα και την ελπίδα. Σ' αυτούς μπορούμε να ελπίζουμε. Η Δήμητρα Νάνου είναι μια πολλά υποσχόμενη πολιτικός, που πρώτη φορά συμμετέχει στη πολιτική με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών. Είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο της Νέας Σμύρνης. Είναι νομικός με εξειδικευμένες σπουδές στο εμπορικό δίκαιο.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΙΣ 22/4/2010 Η ΔΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ






Ορίστηκε η δίκη της αγωγής που κατέθεσε η κ. Μπακογιάννη κατά της Marfin και του κ. Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου. Η δίκη θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου 2010.
Η Πλευρά του κ. Βγενόπουλου εξέφρασε απορίες σε ότι αφορά την ορισθείσα ημερομηνία ενώ η δικηγόρος της κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι αποτελεί μια συνήθης διαδικασία ο ορισμός της ημερομηνίας της δίκης και δεν υποκρύπτει κάτι.

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Με απόφαση του Αρείου Πάγου κάθε δυσφημιστική ανάρτηση θα έχει σαν αποτέλεσμα την άρση του απορρήτου σε κάθε ιστοσελίδα που αναρτά τη δυσφήμιση.
Το ίδιο θα ισχύει και στη κινητή τηλεφωνία.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ


ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

Άλλες τέσσερις ασφαλιστικές εταιρείες μπήκαν στο στόχαστρο της επιτροπής ανταγωνισμού επειδή δημιούργησαν καρτέλ για να ελέγχουν τις τιμές των συνεργείων στις επισκευές αυτοκινήτων. Μιλάμε για πρόστιμο 32,5εκ. ευρώ στις εταιρείες:
Εθνική Ασφαλιστική, Ιντεραμέρικαν,Αγροτική Ασφαλιστική, Grouporama Φοίνιξ". Το συνολικό πρόστιμο είναι 32,5 εκ. ευρώ αλλά δεν έχει σχέση με την περίπτωση του Παύλου Ψωμιάδη και την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΙΑ.
Οι ελεγκετικοί μηχανισμοί λόγω εκλογών κάνουν ότι μπορούν για να μην έχουν πρόβλημα με την νέα κυβέρνηση.

ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΑ


Με άνοδο άνοιξε και σήμερα το χρηματιστήριο. Ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 2680,39 μονάδες κερδίζοντας 1,07% αυτή την ώρα. Οι συναλλαγές στα 123.291.220 τεμάχια χαμηλές για σήμερα και μέχρι τώρα. 
Στην Ευρώπη παρατηρείται πτώση. Η Γερμανία χάνει 0,74%, η Αγγλία χάνει 0,41% και η Γαλλία, επίσης, χάνει 0,59%.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

302 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ


302 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ινδία από τη γρίπη Α(Η1Ν1) από τις αρχές Αυγούστου, οπότε σημειώθηκε το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα της πανδημίας στη χώρα αυτή. Οι περισσότεροι θάνατοι (118 σε σύνολο 302) έχουν καταγραφεί στο κρατίδιο Μαχαράστρα. Συνολικά 9.871 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τη γρίπη Α στην Ινδία μέχρι σήμερα.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ FRANCE TELECOM

Ένας άνδρας 51 ετών αυτοκτόνησε χθες. Ήταν στέλεχος της γαλλικής εταιρείας France telecom. Είναι η 24 περίπτωση αυτοκτονίας στελεχών της εταιρείας. Η Γαλλική κυβέρνηση προέβη σε συστάσεις προς την εταιρεία κι εκείνη με τη σειρά της υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει με περισσότερη σοβαρότητα το θέμα και δέχθηκε την σύσταση της κυβέρνησης να δοθεί εντολή στα στελέχη να μην ασκούν διοίκηση πιεστικά. προς τους υφισταμένους τους.

ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ



Εξακολουθεί να βρίσκεται σε θετικό έδαφος ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου κερδίζοντας αυτή την ώρα 1,39% ενώ έχει καταγράψει και μεγαλύτερα κέρδη. Βρίσκεται στις 2649,33 μονάδες ενώ οι συναλλαγές έχασαν την αρχική δυναμική τους και βρίσκονται τώρα στα 197.838.635 τεμάχια.
Στην Ευρώπη η εικόνα άλλαξε από μικτή που ήταν το πρωί σε σταθερά ανοδική. Η Γερμανία κερδίζει 1,60%, η Αγγλία 0,82% και η Γαλλία 0,91%.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ





Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όσα λέγονται στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο από τα πολιτικά κόμματα και εκφράζει την απογοήτευσή του γιατί για μια ακόμη φορά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση του θεσμού του χρηματιστηρίου, χωρίς να γίνεται καμία ουσιαστική συζήτηση για τα δικαιώματα και την προστασία των επενδυτών.
Ζητάμε από όλα τα πολιτικά κόμματα προτάσεις που θα ενισχύσουν το θεσμό τουχρηματιστηρίου και θα το καταστήσουν μοχλό ανάπτυξης έτσι ώστε ναβοηθήσει στην ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας. Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητη η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επενδυτών προς τον θεσμό του χρηματιστηρίου και των εισηγμένων σε αυτό εταιρειών.
Μερικά από τα μέτρα που προτείνουμε είναι
τα εξής:
1.Ουσιαστική αναβάθμιση της Εταιρικής Διακυβέρνησης και της διαφάνειας των εισηγμένων εταιρειών, με παράλληλη αναβάθμιση του ρόλου των ανεξαρτήτωνμελών στα Δ.Σ. των εταιρειών.
2. Προστασία των δικαιωμάτων των μετόχων μειοψηφίας έναντι των μεγαλομετόχωνκαι πλήρη συμμόρφωση της χώρας μας με τις Κοινοτικές οδηγίες.
3. Να τεθούν κανόνες στη χορήγηση δικαιωμάτων προαίρεσης (stock options) και bonus στα μέλη των Δ.Σ. και στα διευθυντικά στελέχη των εισηγμένων εταιρειών, ένα από τα θέματα που προτάσσει στο G20 η Ευρωπαϊκή Ένωση.
4. Δίκαιη φορολόγηση στα μερίσματα, τα οποία φορολογούνται ήδη στην πηγήτους.
5. Δίκαιη φορολόγηση της υπεραξίας των μετοχών, με συνυπολογισμό και τωνζημιών σε ορισμένη χρονική περίοδο (ενός ή τριών χρόνων)
6. Τέλος ζητάμε τη συμμετοχή Δικαστικών Λειτουργών στο Διοικητικό Συμβούλιοτης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και βελτίωση του νομικού πλαισίου, μεεφαρμόσιμες ποινές για τους παραβάτες της χρηματιστηριακής νομοθεσίας. Αυτό πρέπει να γίνει σε συνδυασμό με εξειδίκευση κάποιων Δικαστικών Λειτουργών σε χρηματιστηριακά θέματα.
Σε αρκετές περιπτώσεις όπως αυτές της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της χειραγώγησης μετοχών, ενώ υπάρχουν σχετικές διατάξεις, η εφαρμογή τους με το ισχύον νομικό πλαίσιο συχνά δεν είναι εφικτή.
Θεωρούμε ότι η συζήτηση πάνω στα ζητήματα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς είναιεπιβεβλημένη, προκειμένου να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών προς τωνθεσμό του χρηματιστηρίου, αλλά και των πολιτών γενικότερα προς τους θεσμούςτου κράτους.
Ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου είναι έτοιμος να προσέλθει σε διάλογο μεουσιαστικές προτάσεις για την αναβάθμιση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και της Ελληνικής Οικονομίας γενικότερα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Μπάμπης Εγγλέζος
Ο Γεν. Γραμματέας Γιάννης Σαρρής

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ





Με πτώση άνοιξε το χρηματιστήριο σήμερα. Στη συνέχεια ο γενικός δείκτης αντέδρασε δυναμικά για να βρεθεί αυτή την ώρα να κερδίζει 1,07% στις 2640,34 μονάδες. Οι συναλλαγές στα 106.737.944 τεμάχια σημαντικά ανεβασμένες σχετικά με άλλες συνεδριάσεις.
Στην Ευρώπη η εικόνα είναι μικτή. Η Γερμανία κερδίζει 0,74%, η Αγγλία χάνει 0,2% και η Γαλλία χάνει 0,18% με ανοδικές τάσεις.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ.. 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ...
 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ


Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισµό που χρειάζεται 40 φιάλες αίµα.
Σοßαρό ατύχηµα µε µηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.

Τα στοιχεία είναι:

Μερισιώτης Βαγγέλης

Ευαγγελισµός ΜΕΘ2

ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00

Χρειάζεται να κάνει µεταµόσχευση συκωτιού και πρέπει να ßρούµε αίµα αποκλειστικά οµάδας 'Ο αρνητικό'.

Εάν µπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή µία µε δύο εßδοµάδες.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. ΤΗΛ-ΦΑΞ :26210-35638ΚΙΝ: 6944 434 559

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ.. 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ κ. ΧΡΥΣΟΧΪΔΗ ΣΤΑ MEDIA

Πρόγραμμα στα media
Αυτό είναι το πρόγραμμα μιντιακών εμφανίσεων του Μιχάλη την τελευταία εβδομάδα πριν την 4η Οκτωβρίου.

Δευτέρα, 28/9: Συνέντευξη στον FLASH 9-10πμ / Τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Π. Παυλόπουλο στην εκπομπή Προσκήνιο, ΝΕΤ, 10μμ

Τρίτη, 29/9: Ε-debate στο zougla.gr με τον Π. Παναγιωτόπουλο, 12μμ / Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑLTER, 8μμ / Πολιτική εκπομπή στον ALPHA, 11:30μμ

Τετάρτη, 30/9: Ραδιοφωνικές συν/ξεις σε ALPHA RADIO και ΝΕΤ Ράδιο, 11πμ και 12:15μμ / Τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Κ. Χατζηδάκη στο Κανάλι 10, 7μμ / Πολιτική εκπομπή στο MEGA, 11μμ

Πέμπτη, 1/10:Ραδιοφωνική συν/ξη στο REALFM, 13:45 / Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, 18:00

Παρασκευή, 2/10: Συνέντευξη στο ΕΘΝΟΣ / Ραδιοφωνικές συν/ξεις σε ANT1 FM και CITYFM, 12μμ και 12:30μμ / Τηλεοπτική συν/ξη στο EXTRA CHANNEL στις 11μμ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ