Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

ΔΩΡΕΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LIONS HELLAS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ LIONS HELLAS

Ένα ακόμα σύγχρονο πυροσβεστικό στο Δήμο Νέας Πεντέλης

Μ’ένα σύγχρονο εξοπλισμένο πυροσβεστικό όχημα, δωρεά των Lions Hellas, o Δήμος Νέας Πεντέλης αυξάνει το στόλο πολιτικής προστασίας και διαθέτει πλέον οχτώ ειδικά οχήματα πολύτιμα για το Δήμο.

Σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Νέας Πεντέλης την Πέμπτη 31η Ιουλίου ο κυβερνήτης των Lions Hellas κ.Εμμανουήλ Σαμόλης υπέγραψε με το Δήμαρχο κ.Κωνσταντίνο Κοσοβίτσα το συμβόλαιο μεταβίβασης ενός σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος MAZDA αξίας 35.000 €. Στην τελετή παραβρέθηκαν o Δήμαρχος κ. Κοσοβίτσας Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Φειδοπιάστης Αντώνης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Δρόσος Μάρκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Δούρου Άννε, κ. Κουρής Ιωάννης, κ. Πετροτσόπουλος Βασίλης και κ. Μαργαρίτης Κωνσταντίνος.

Ο Δήμαρχος κ.Κοσοβίτσας και οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχαρίστησαν τον κ.Σαμόλη και την Lions Hellas για τη σημαντική προσφορά τους. Όλοι υπογράμμισαν πόσο σημαντικός είναι ο εκσυγχρονισμός του στόλου της Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Συνολικά, με την απόκτηση και του νέου πυροσβεστικού, ο Δήμος Νέας Πεντέλης διαθέτει τρία νέα, σύγχρονα ειδικά πυροσβεστικά που προστέθηκαν στα τρία υπάρχοντα, επίσης μία μεγάλη υδροφόρα και ένα ειδικό μηχάνημα Unimag, που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του Δήμου.

Μετά την τελετή παράδοσης του πυροσβεστικού οχήματος ο Δήμαρχος Νέας Πεντέλης παρέθεσε δείπνο προς τιμή του κυβερνήτη της LIONS HELLAS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: