Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Στην Αθήνα την Πέμπτη Dallara, Lemierre και ομάδα ειδικών για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο PSI+ - Τι συζητήθηκε στην κρίσιμη συνάντηση στο Παρίσι - Καψής: Στόχος η επίτευξη συμφωνίας έως τα τέλη της εβδομάδας

Eπιβεβαιώνει και το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο (IIF) ότι στην Αθήνα θα βρεθούν εκ νέου αύριο Πέμπτη ο Ch. Dallara και ο J. Lemierre, μαζί με ομάδα ειδικών, προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για το PSI+, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας, ακόμη και εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

"Στη συνάντηση που έγινε σήμερα στο Παρίσι, η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τις διαπραγματεύσεις υπό την κοινή προεδρία των κ.κ. Ch. Dallara και J. Lemierre αποφασίστηκε να σταλεί στην Αθήνα ομάδα ειδικών προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για τα νομικά και τεχνικά θέματα που σχετίζονται με το εθελοντικό PSI. Ο στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία σε όλα τα τεχνικά και νομικά θέματα που εκκρεμούν το γρηγορότερο δυνατόν. Μετά τις συζητήσεις με την ηγεσία της Ελλάδας οι κ.κ. Ch. Dallara και J. Lemierre θα επιστρέψoυν στην Αθήνα την Πέμπτη για ανεπίσημες συζητήσεις", αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το IIF.


Nωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Καψής, δήλωσε πως στόχος είναι να επιτευχθεί συμφωνία για το PSI+ έως τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Καψή, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών βρίσκονται σε πολύ λεπτό στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: