Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΜΑΣ!

ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΜΠΑ
Ο εγκέλαδος κατέστρεψεν ότι ήταν όρθιον, από τους ΕΜΠΡΗΣΤΑΣ του περασμένου θέρους και η τραγωδία διά τους έλληνες που είχαν υποστεί την φωτιά, εις μέρη της Πελοποννήσου, έγινεν ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!
Εκ των, αναμφισβητήτως, εμπρηστών και της οικολογικής καταστροφής εξ’ αυτών, κατεδικάσθησαν εκατομμύρια πολίτες της χώρας μας, εις μελλοντικώς προώρους θανάτους λόγω ελλείψεως ΟΞΥΓΟΝΟΥ! 60 οι νεκροί εξαιτίας των εμπρησμών από τους κτηνανθρώπους! Από τηλεοπτικά μέσα, ακούσαμε ότι συνελήφθησαν 25 έως 30 άτομα και ευρέθησαν επάνω τους ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ!!
Ερωτάται ολόκληρος η Βουλή, οι 300, ολόκληρος ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ και η διοίκησις της χώρας, να εξηγήσουν εις τον σκεπτόμενον ΕΛΛΗΝΑ, ποιοι είναι αυτοί, Έλληνες; Αλλοδαποί; Οικοπεδοφάγοι; Πολιτικοί; Κομματόσκυλα; Νέοι Νέρωνες; Απαιτούμε ΟΝΟΜΑΤΑ, ποιος τους πλήρωσεν εαν εφυλακίσθησαν και εφηρμόσθη Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ! Είναι υποχρέωσις σας να ομιλήσετε! Σήμερον έχομεν τον μεγάλον σεισμόν, παρετηρήθη από τους Έλληνες, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ενδιαφέρον διά το ποδόσφαιρον, παρά διά τους χιλιάδες ΑΣΤΕΓΟΥΣ τραυματίες και δαπάνες του Δημοσίου χρήματος! Κλαίγωνται οι Έλληνες, ιδίως του Κλεινού άστεως, ακρίβεια και ΠΕΙΝΑ, εν τούτοις, αφ’ ενός πεθαίνομεν από τα εκατομμύρια των Ι.Χ. αυτ/των και αφ’ ετέρου ευρίσκονται χιλιάδες νέοι να πληρώνουν ταξίδια εισητήρια ξενοδοχεία διά την κλωτσομανία μιάς μπάλλας. Εκατομμυριούχοι οι «ΘΕΟΙ» του λακτίσματος, εκατομμυριούχοι οι ΞΕΝΟΙ προπονηταί. Τα ελληνόπουλα ξετρελαμένα με την ΜΠΑΛΛΑ, ινδάλματα οι λακτίζοντες και οι εκμεταλλευταί «ΠΡΟΕΔΡΟΙ» βιομήχανοι εφοπλισταί και επιχειρηματίαι. Ο TEMPORA Ο MORES (ΚΙΚΕΡΩΝ) «ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ» (Π.Δ.). ΕΧΟΜΕΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ, Εσεις οι 300 της Βουλής, οι Δ/νται τραπεζών, οι παρουσιασταί των TV, οι «τραγουδισταί», οι βιομήχανοι, οι ποδοσφαιρισταί, οι εφοπλισταί, οι 70 αρχιερείς, (επίσκοποι), ο βαρθολομαίος πατριάρχης τού χρήματος, ανοίξατε το παχυλόν βαλάντιον και προσφέρατε ΕΝΑΝ μισθόν σας, ΕΝΑΝ, αμοίβεσθε 10 έως 15 χιλιάδες ευρω το μήνα, βοηθήσατε τούς πληγέντας. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΣΑΣ!
Και κάτι άλλο, δεν νομίζετε ότι με αυτά τα EUROVISION που γίνονται, πίπτωμεν πολύ χαμηλά και εξευτελίζεται η τέχνη;
Δεν εννοώ, ΤΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ; Τραγούδι ΔΕΝ υπάρχει, διότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΑΛΑΝΤΟΝ της φωνής, μουσική ΔΕΝ υπάρχει, νότα ή ορχήστρα είναι απούσαι. Εις τι διαγωνίζονται; Εις φρενίτιδα ουρλιάζοντας; Εις αναιδείς ενδυμασίας; Εις κινήσεις απρεπείς; ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Εμμετικαί εκδηλώσεις! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΣΑΣ να σταματήσετε κάθε ΑΠΡΕΠΕΙΑ που οδηγεί εις την ιλύν, δεν είμεθα σκώληκες!
Γνωρίζω τι θα πείτε, ότι γράφω ουτοπίες, Σαιξπηρικομεντελσσονικά «όνειρα θερινής νυκτός» ή «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»! Δικαίωμα σας και δικαίωμα μου να ....ελπίζω.
ΘΕΜΗΣ ΚΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: