Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

45 αστυνομικοί φυλάνε τον Χρυσοχοΐδη!

ΑΠΟ ΤΟ www.bankwars.gr

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από χθες, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, να αποσύρει 1.500 αστυνομικούς από την φύλαξη υψηλών προσώπων, κυρίως βουλευτών (πρώην και νυν), επιχειρηματιών και τηλεαστέρων δημοσιογράφων. Επειδή, όμως, στο planet-greece, ΠΟΤΕ δε μείναμε στην απλή αναπαραγωγή μιας είδησης, μετά από σχετική έρευνα, αποκαλύπτουμε πολλά για τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που στοιχίζει στο Ελληνικό Δημόσιο, μηνιαίως, όσο το ετήσιο εισόδημα τριων οικογενειών!



Σύμφωνα, λοιπόν, με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει για την φύλαξή του, συνολικά 45 αστυνομικούς! 45 αστυνομικούς ΔΕΝ έχουν πολλά τμήματα της χώρας που υπολειτουργούν. Κι όμως, ο πρώην υπουργός (της κατά τα άλλα) Προστασίας του Πολίτη, έχει αστυνομικούς για να φυλάνε τον ίδιο, το γραφείο του και το σπίτι του!


Ξέρετε πόσο κοστίζει, μηνιαίως, ο κύριος Χρυσοχοΐδης στους Έλληνες φορολογούμενους; Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς μας…. περίπου 60.000 ευρώ! Και για να κάνουμε αναγωγή και σε ετήσια βάση, το ποσό φτάνει τις 720.000 ευρώ!


Και σημειώστε, τα χρήματα αυτά είναι ΜΟΝΟ για τους αστυνομικούς, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν, τις μηχανές και τα καύσιμά τους! Αν βάλουμε και την βο(υ)λευτική αποζημίωση κτλ, ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ!!! Χρήματα που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: