Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ



Συνελήφθη ο Αντιπρόεδρος του ΠΙΚΠΑ Βούλας με την κατηγορία της παιδοφιλίας. Στον Ηλεκτρονικό υπολογιστή του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με παιδιά ακόμη και μωρά!

Ο 'αντιπρόεδρος' κατείχε σοβαρή θέση στο ΠΙΚΠΑ, είναι γιατρός, ψυχολόγος και με ένα πολύ καλό βιογραφικό έπεισε τον τότε Υφυπουργό Υγείας κ. Κωνσταντόπουλο να τον προτείνει στον Υπουργό κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος με τη σειρά υπέγραψε την τοποθέτηση.

Μέχρι εδώ ας πούμε καλά. Όμως χθές βράδυ ο κ. Κωνσταντόπουλος προσπαθώντας να καλύψει την υπόθεση υποβαθμίζοντάς την σε συνέντευξη στο κανάλι extra 3 και στον κ. Παπαπγιάννη υπέπεσε σε βαρύτατα σφάλματα χωρίς να σκεφθεί να καταδικάσει απ' την αρχή την ενέργεια του 'γιατρού' αλλά ύστερα από την πίεση που άσκησαν οι δημοσιογράφοι ζήτησε συγγνώμη.

Αυτοί οι άνθρωποι ήταν συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Άνθρωποι χωρίς ευαισθησία, χωρίς κάποια συστολή, προσπθαούν να σώσουν το τομάρι τους πολιτικά και μόνο. Η κοινωνία δεν έχει θέση στα ενδιαφέροντά τους!!

Να τους χαιρόμαστε!!

Καλά έκανε ο Πρωθυπουργός και αποπέμπει αυτούς τους τύπους αλλά να είναι πιο γρήγορος, με καλύτερα reflex, που τα έχει αλλά δεν τα δείχνει. Κι αυτό είναι το παράπονο αλλά και το ερωτηματικό των πολιτών, οι οποίοι στηρίζουν και πιστεύουν στον Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: