Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΟΨΑΝ ΔΕΝΔΡΑ..






Τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων με εντολή κακλαμάνη έκοψαν δένδρα στη περιοχή της Πλατείας Αμερικής με σκοπό να κατασκευαστεί εκεί υπόγειο γκαράζ αυτοκινήτων.

Οι κάτοικοι παρενέβησαν και έγιναν σοβαρά επεισόδια. Μέχρι που οι κάτοικοι ξεφούσκωσαν τα λάστιχα των μηχανημάτων και αυτοκινήτων που έκοβαν τα δένδρα.

ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε οτι θα αποκατασταθεί το πράσινο μετά την κατασκευή του γκαράζ.

Αυτό μου θυμίζει και μια άλλη εξ ίσου σοβαρή και όμοια ενέργεια στο Δήμο Βριλησσίων, στη Λ. Πεντέλης.

Εκεί κόπηκαν πάνω από 200 μεγάλα δένδρα για να περάσει ο δρόμος και να γίνουν πεζοδρόμια και βέβαια καμιά μελέτη δεν υπήρχε για την αποκατάσταση. Πολλές υποσχέσεις έπεσαν για το θέμα. Ο Δήμος Βριλησσίων υποσχέθηκε να αποκαταστήσει τα δένδρα.

Έγινε γρήγορα - γρήγορα μια μελέτη, πρόχειρη, αδύναμη και χωρίς να συνδέεται με την αισθητική και την προηγούμενη κατάσταση τοποθετήθηκαν 80 δένδρα, μικρά, μικρής αποδοτικότητας και διαχρονικότητας!

Και βλέπουμε σήμερα το έργο της διέλευσης της λεωφόρου!!!

Πάει και το πράσινο, πάνε και οι υποσχέσεις, πάνε και τα δένδρα...

Έμεινε το τσιμέντο, η άσφαλτος, να θυμίζει στους δημότες και στους πολίτες την αναξιοπιστία την έλλειψη σοβαρότητας και την επιβεβαίωση οτι αν όχι όλοι οι περισσότεροι πολιτικοί έχουν μόνο στόχο την κατάκτηση και παραμονή στην εξουσία.

Να δίνει όμως και το μήνυμα σε όλους τους άλλους πολίτες - δημότες οτι να μην πιστεύουν σε υποσχέσεις.

Καλά κάνουν και διαμαρτύρονται οι κάτοικοι στην Πλατεία Αμερικής. Και ο κ. Κακλαμάνης ας αποδείξει οτι είναι άξιος να κατέχει το αξίωμα του Δημάρχου της πρώτης πόλης της Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: