Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η 26Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Κυβέρνηση φοβάται μια ημερομηνία, την 26η Σεπτεμβρίου. Γιατί; Να γιατί. Οι προηγούμενες εκλογές έδωσαν κυβέρνηση, η οποία ορκίστηκε την 26η Σεπτεμβρίου. Αν συμβεί να έχουμε ανατροπή της κυβέρνησης πριν το τέλος του πρώτου έτους της κυβέρνησης τότε πηγαίνουμε σε εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση και Πρόεδρο Κυβέρνησης τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Μετά την ημερομηνία αυτή τις εκλογές κάνει η κανονική κυβέρνηση, εν προκειμένω, η κυβέρνηση Καραμανλή. Έτσι άλλο είναι να κάνει εκλογές η υπηρεσιακή κυβέρνηση κι άλλο να τις κάνει η κυβέρνηση.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό στην συγκεκριμένη συγκυρία μιας πολύ δύσκολης στιγμής για τον Κ. Καραμανλή. Αυτό έχουν στο μυαλό τους οι εμφανίζοντες τα διάφορα σκάνδαλα με ρυθμό πολυβόλου. Θεωρούν οτι μπορεί να προκαλέσουν τον Καραμανλή να διαγράψει τον Τατούλη, να μείνει με 151 και με τον κίνδυνο ένα στραβοπάτημα να γίνει πάμε σε εκλογές.
Για τις επόμενες ημέρες να περιμένουμε κι άλλες καταγγελίες για διάφορα σκάνδαλα, παρατυπίες, επιθέσεις και άλλα, μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: