Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού

Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ.Α.Νάκος απέστειλε Εγκύκλιο προς όλες τις Περιφέρειες της Χώρας με θέμα την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού που απασχολείται σε Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.), δήμων της αρμοδιότητάς τους.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι υπάρχουσες συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το προσωπικό που απασχολήθηκε στα εν λόγω προγράμματα του Γ’ ΚΠΣ και οι οποίες έληξαν την 31/08/2008, θα ανανεωθούν για ένα έτος.
Ο υφυπουργός Εσωτερικών, σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:«Οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και παιδιών με ειδικές ανάγκες συνεχίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους και μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Διασφαλίσαμε τη συνέχιση της χρηματοδότησης των κοινωνικών αυτών δομών από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους μέχρι το 2013, καθώς και τη στελέχωσή τους με τους ίδιους έμπειρους εργαζόμενους, όπως άλλωστε οφείλαμε αλλά και είχαμε επανειλημμένα δεσμευτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: