Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΘ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΜΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΙΔΙΑ;

Είναι αλήθεια οτι δεν έκανε λάθη στη ΔΕΘ αλλά όταν όλα αυτά που λέει δεν έχουν ούτε την υποδομή ούτε την απαιτούμενη στήριξη όλα είναι ένα λάθος. Δεν έπεισε με τα επιχειρήματά του αν και εμφανίστηκε διαβασμένος. Είχε πάρει πολύ καλές οδηγίες σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα εμφανιστεί και δεν χρησιμοποίησε τον γνωστό οξύ λόγο του παρελθόντος. Στην ουσία του λόγου ήταν μια επανάληψη όσων κατά καιρούς αναφέρει με πολύ επιφύλαξη στο να πάρει θέση στα τρέχοντα γεγονότα της επικαιρότητας. Αυτό μπορεί να σημαίνει οτι και οι δικοί του υπουργοί στο παρελθόν μπορεί να έρχονται στο παιχνίδι. Άλλωσετ μην ξεχνούμε οτι εκκρεμεί και η υπόθεση της siemens. Το θέμα αυτό θα κάψει πολλούς πρώην και νυν υπουργούς και είναι σε εξέλιξη. Έτσι εξηγείται και η συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου σ' αυτά τα θέματα. Κατά τα άλλα στο οικονομικό θέμα οι οικονομικές παρεμβάσεις του κοστολογούνται στα 4 δις ευρώ, τεράστιο ποσό για τα σημερινά δεδομένα.
Γεγονός είναι, επίσης, οτι για τα μέσα ενημέρωσης ουδείς λόγος όταν παλαιότερα μεγάλη βαρύτητα έδινε στην κατηγορία οτι ο κ. Καραμανλής είναι εξαρτημένος με τα ΜΜΕ και τους καναλάρχες.
Τα μέσα ενημέρωσης, πάντως, δίνουν τόνους περισσότερους απ' ότι φάνηκε να δίνει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου. Υπερτιμούν την παρουσία του στη ΔΕΘ, χωρίς να έχει προσφέρει ουσία πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: