Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ.;



Τρεις στους πέντε έφυγαν μέσα σε τέσσερα χρόνια. Τα χαμόγελα έφυγαν κι αυτά. ΄΄Ολοι αυτοί νιάζονται για το καλό της πατρίδας, για το καλό του κόμματος; Κι αν ναι πώς εξηγούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων; Ποιός θα κληθεί να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του κόμματος και των αξιών; Ποιός θα υπερασπιστεί την πολιτική της Ν.Δ.; Ποιός θα βγει στο πεζοδρόμιο να πείσει τον απογοητευμένο λαό; Οι ίδιοι θα βρεθούν σε κλειτές συγκεντρώσεις 'φίλων' για να δώσουν ξανά υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Κι ο σκοπός θα είναι η επανακατάληψη μιας θέσης στο κοινοβούλιο, για να συνεχίσουν το επάγγελμά τους. Γιατί όλοι έγιναν επαγγελματίες. Κι οι πιο πολλοί δεν είχαν κι απέκτησαν.


Έτσι ο ανώνυμος νεοδημοκράτης ζει για την Νέα Δημοκρατία ενώ εκείνοι ζουν απ' την Νέα Δημοκρατία. Τα ίδια συμβαίνουν και στο ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό έχασαν την εξουσία. Έχασαν τον δρόμο τους και τώρα κάνουν κάθε τι να την κατακτήσουν και πάλι. Δείτε οτι οι ενασχολούμενοι με την σημερινή πολιτική είτε δεν έχουν είτε άφησαν το επάγγελμάτους διότι η πολιτική είναι περισσότερο αποδοτική.


Δυστυχώς τα δύο μεγάλα κόμματα στήριξαν την υπεράσπιση των θέσεών τους μέχρι και σε ανθρώπους της 'σώουμπιζ' για να τους θεοποιήσουν και άφησαν στελέχη τους στο περιθώριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: