Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Τα δύο Λύκεια των Βριλησσίων σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008 απείχαν απο τα μαθήματα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε συμμαθητή τους στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.
Την Παρασκευή το πρωί όλοι οι μαθητές των Λυκείων Βριλησσίων κατέβηκαν και συμμετείχαν στην διαδήλωση στη Πλατεία Συντάγματος. Μεταξύ των μαθητών ήταν και ο συλληφθείς μαθητής Λυκείου.
Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο μαθητής δεν συμμετείχε σε κάποια πράξη βίας ή βανδαλισμού αλλά βρισκόμενος κοντά σε Αστυνομικούς των ΜΑΤ συνελήφθη θεωρούμενος οτι συμμετείχε σε πράξεις βανδαλισμού και μάλιστα αναφέρεται οτι βρέθηκε πάνω του κουκούλα κι ετσι θεωρήθηκε ένας από τους κουκουλοφόρους.
Σήμερα το πρωϊ οι καθηγητές του Λυκείου με επι κεφαλής τον Διευθυντή του Λυκείου μετέβησαν στη ΓΑΔΑ και κατέθεσαν, οικειοθελώς, την ποιότητα του νεαρού μαθητή.
Οι πληροφορίες λένε οτι πρόκειται για ένα καλό παιδί αλλά και καλό μαθητή και οτι ποτέ δεν έχει δώσει δείγματα κακής ή ανάρμοστης συμπεριφοράς. Έτσι εξηγείται και η προσέλευση των καθηγητών για κατάθεση.
Ο μαθητής κρατείται μέχρι αυτή την ώρα και θα κρατείται μέχρι αύριο το απόγευμα οπωσδήποτε αφού θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: