Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210 6860730, 210 6860740
www.halandri.gr
email: press@halandri.gr

Χαλάνδρι 16 Δεκεμβρίου 2008




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Για μια ακόμη χρονιά, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν οι μικροί Χαλανδραίοι ανήμερα του Αγ. Νικολάου, στην εκδήλωση για το «Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου» που πραγματοποίησε ο Δήμος Χαλανδρίου. Τους μικρούς Χαλανδραίους υποδέχθηκε στο σπίτι του στην Κεντρική Πλατεία ο Αι Βασίλης, για να τους χαρίσει δώρα και να τους προσφέρει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η παιδική χορωδία του Αετοπουλείου, έψαλλε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ο ουρανός έλαμψε από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου , Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος , ευχήθηκε σε όλους τους δημότες υγεία ,αγάπη και κοινωνική ειρήνη. Ζήτησε από όλους τους Χαλανδραίους να γνωρίσουμε καλύτερα τον συνάνθρωπο μας και να μοιραστούμε τα προβλήματα του .
Σε ένα βροχερό απόγευμα οι ευχές όλων και το φως της χριστουγεννιάτικου δένδρου, ζέστανε τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
Τα ζαχαροπλαστεία ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ, ΒΑΡΣΟΣ, ΓΚΕΚΑΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ, ΧΑΧΑΜΗΣ, ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ, LA DURE, LEONIDAS, LETTA, PRALINA και FRESH γλύκαναν με τις λιχουδιές όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ τα δώρα των παιδιών ήταν ευγενική χορηγία των καταστημάτων ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΚΟΡΑΗΣ, ΤΣΑΜΟΣ και DOWN TOWN.
Το ανθοπωλείο «ΕΑΡ» είχε διακοσμήσει τον χώρο της πλατείας και το κατάστημα «ΜΠΟΥΚΈΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ» προσέφερε τα μπαλόνια στα παιδιά της παιδικής χορωδίας του Αετοπουλείου και όχι μόνο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Κουράσης Γιώργος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και σχολείων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: