Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Σπορ καταγγέλλουν δημόσια ότι υπάρχουν μόνιμοι που αδιαφορούν και δεν πατούν το πόδι τους στο Ραδιομέγαρο της ή το κάνουν μόνον τις Κυριακές γιατί πληρώνονται επί πλέον ή μόνιμοι που προσέρχονται για μία ή δυο ώρες για τις ανάγκες εκπομπών που δημιουργήθηκαν ειδικά γι' αυτούς.
Οι εργαζόμενοι τονίζουν: «Ολοι αυτοί έχουν και δεύτερες δουλειές και δε λέμε ψέματα γιατί φαίνονται τα ονόματα τους στις εφημερίδες που δουλεύουν ενώ μερικοί έχουν και επιτελικές θέσεις.
Άλλος είναι διευθυντής σύνταξης σε αθλητική εφημερίδα και είναι μόνιμος στην ΕΡΤ, άλλος είναι προϊστάμενος αθλητικού σε... πολιτική εφημερίδα και είναι μόνιμος στην ΕΡΤ, άλλοι υπεύθυνοι σε άλλους τομείς ρεπορτάζ και κάποιοι δουλεύουν και σε ανταγωνιστικά μέσα με την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και η διοίκηση της τα ανέχεται όλα αυτά για εξυπηρετώντας μικροκομματικά συμφέροντα.
Τα ανέχεται βασικά, και η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΗΕΜΘ στη Θεσσαλονίκη που και εκεί συμβαίνουν τα ίδια δυστυχώς και γι αυτό ετοιμάζεται νομική παρέμβαση και στις δυο Ενώσεις και στην διοίκηση της ΕΡΤ που επιτρέπουν μόνιμους στο Δημόσιο να εργάζονται και στον ιδιωτικό τομέα και τελευταία μας ταΐζουν με νέες μονιμοποιήσεις για να μην αντιδράσουμε τώρα που μένουμε άνεργοι αλλά δεν θα τους περάσει αν και για μας συνένοχοι με την διοίκηση της ΕΡΤ είναι η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΗΕΜΘ που καλύπτουν τους μόνιμους για ψηφοθηρικούς λόγους».
ΤΟ θέμα απασχόλησε και παλαιότερα την κοινή γνώμη αλλά και πάλι κουκουλώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: