Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΑΔΟΧΟΛΟΓΙΑ


Τέλος προσπάθησε να βάλει ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Ζάκυνθο. Στην ομιλία του όλοι ανέμεναν την σχετική αναφορά σε απάντηση της ατυχούς ή και ακόμη άλλου νοήματος απ' αυτό που παρουσιάστηκε στα media ομολογίας περί κούρασης.
Το ζήτήμα είναι οτι αυτή η αναφορά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα εισακουστεί. Αν λάβουμε υπ' όψη μας τα αποτελέσματα μέχρι τώρα άλλων σχετικών αναφορών του Πρωθυπουργού θα βγάλουμε το συμπέρασμα είανι οτι κανείς δεν τον ακούει.
Ο καθένας σ' αυτό το κόμμα κάνει αυτό που νομίζει εκείνος καλύτερο, για την πάρτυ του, για τον εαυτό του, για την δική του ιδιοτέλεια, για το δικό του πολιτικό μέλλον. Και βέβαια θα βγουν δημόσια να υποστηρίξουν οτι ο καραμανλής είναι εδώ και οτι κανείς δεν τον αμφισβητεί.
Αυτή την υποκρισία δεν την έχουμε δει πουθενά!!
Οι δελφίνοι εδώ και μήνες προετοιμάζουν την διαδοχή και στριμώχνονται να πάρουν θέση.
Όμως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει τις ευθύνες του. Δεν πήρε κεφάλια απ' την αρχή αλλά άφηνε κάποιους τύπους να λειτουργούν σε υπόγειες διαδρομές υποδαυλίζοντας το έργο και την πρόθεση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει μπροστά.
Φαίνεται οτι κα΄ποιοι της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλουν την κυβέρνηση είτε γιατί ποτέ δεν θα ήταν σε κα΄ποια θέση αλλά θα ήταν βουλευτές είτε γιατί γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και εξ' αυτού κατανοούν οτι δεν θα μπορούσαν να ασκήσουν την εξουσία.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πληρώνουν το μάρμαρο αυτοί αλλά ο λαός, που εμπιστεύεται, που πιστεύει, που προσδοκά, που χτίζει ενω λοίπουν οι κτίστες.
Τί αντο κα΄νουμε κ. Ζαγορίτης που ομολογήσατε οτι έχετε κάνει λάθη; Ποιός ευθύνεται για τα λάθη και ποιός θα πληρώσει για τα λάθη; Γιατι δεν βρέθηκε έστω και ένας να δηλώσει την παραίτησή του; Γιατί το κόμμα, κ. Ζαγορίτη, βρίσκεται στο περιθώριο, ποιός το έβαλε εκεί; Ποιός ευθύνεται για την κατάσταση αυτή. έστω και τώρα που κι εσύ το ομολογείς και μάλιστα δημόσια σε συζήτηση στην τηλεόραση γιατί δεν καταλογίζετε ευθύνες. Εσύ, κ. Ζαγορίτη, που είσαι το Νο 2 στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ποιές εισηγήσεις κάνεις και τι μεταφέρεις στον Πρωθυπουργό;
Ποιές οργανώσεις λειτουργούν και τι κάνουν; Με τι ασχολούνται, με κοινωνικές εκδηλώσεις παλαιού τύπου που όλος ο κόσμος έχει απορρίψει εδώ και πολύ καιρό και η ενδεχόμενη παρουσία του είναι από μια υποχρέωση περισσότερο σε πρόσωπα παρά στην πίστη του στο κόμμα! Ποιός φταίει γι' αυτό, αγαπητέ κ. Ζαγορίτη, ποιός ευθύνεται για υφέρπουσα διάλυση του κομματικού μηχανισμού. Πού είναι όλοι οι κύριοι εκείνοι που προεκλογικά άλλα έλεγαν και τώρα κρύβονται περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή όταν βλέπουν να ξεκαθαρίζει το σκηνικό της στημένης διαδοχής του Καραμανλή ώστε να βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση;
Δεν είμαστε καλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: