Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων», το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013, διοργανώνει το ΕΒΕΘ σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος



Ημερίδα του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα «ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ», τη Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 στις 10:00πμ. στο ΕΒΕΑ (Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ερμής», Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).


Αναχωρεί σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 ο Πρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου (ΠΑΣΟΚ, Β’ Αθήνας) για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Jerzy Buzek. Ο κ. Ευθυμίου στη συνάντηση με τον κ. Buzek θα αναφερθεί στις δραστηριότητες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΑΣΕ και θα συζητήσει περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας σε πολλούς τομείς μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Κ.Σ. ΟΑΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: