Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

''ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ΄΄

Τελικά τί άλλαξε στην κυβέρνηση; Απλά τα πρόσωπα. Οι πολιτικές εξακολουθούν να είναι οι ίδιες. Είναι σαν να βρισκόμαστε στην περίοδο πρίν ένα χρόνο όπου και πάλι η τότε κυβέρνηση έψαχνε να βρει λεφτά για κλείσει τους προϋπολογισμούς. Και σήμερα ακριβώς το ίδιο. Σήμερα ΄΄κλεισμένοι΄΄ στου Μαξίμου προσπαθούν να περικόψουν ΄΄δαπάνες΄΄ για να καλύψουν τους προϋπολογισμούς 2013-14. Κι ασφαλώς καταλήγουν στις περικοπές μισθών και συντάξεων αναμένοντας και τις εισπράξεις από τα χαράτσια, που δεν καταργήθηκε κανένα.
Κι ενώ προεκλογικά όλοι ΄΄δεσμεύονταν΄΄ ότι δεν θα υπάρξουν περιοκοπές οριζόνται, κάθετα και πλάγια σήμερα ξεχάστηκαν όλα και η ΄΄χρήσιμη΄΄ και νέα πολιτική οδηγεί τα πράγματα και πάλι στα ίδια, περικοπές , περικοπές και πάλι περιοκοπές.
Πού είναι τα ΄΄Ζάππεια΄΄; Πού είναι οι διαπραγματεύσεις, πού είναι οι....μάχες για την προστασία των εισοδημάτων, πού είναι η ομολογημένη διαπίστωση όλων των κυβερνώντων ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο;
Η νέα πολιτική διαμορφώνει την νέα κατάσταση για τον ερχομό της αριστεράς στην κυβέρνηση. Όλα ετοιμάζονται με μαθηματική ακρίβεια να υποδεχθέί η χώρα κυβέρνηση αριστεράς.
Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πιάσει στασίδι και αναμένει το πράσινο φώς. Ετοιμάζεται κι εκείνος. Εκπαιδεύονται όλοι για την νέα κατάσταση.
Ο Σαμαράς είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η μετάβαση στο αριστερό περιβάλλον.
Και θα πει κάποιος γιατί όχι; Ασφαλώς, γιατί όχι!
Ο Μεϊμαράκης καλούμενος να περικόψει σπατάλες στη Βουλή υπερασπίζεται την παραμονή τσε λειτουργία και του γυμναστηρίου και του καναλιού της Βουλής γιατί απλά προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες!!! Πού, όμως, τις προσφέρουν, δεν μας είπε. Λέμε εμείς όχι ασφαλώς στο λαό, στους βουλευτές και πάλι και βέβαια στους εργαζόμενους στη Βουλή. Τον ακούσαμε σε ρσδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα στον Χατζηνικολάου. Ομολόγησε ότι ποτέ δεν είπε ότι θα κλείσουν αυτές οι.....δράσεις στη ..Βουλή!!!
Καλά γιατί δεν τα έλεγε πρίν ο Μεϊμαράκης και ο οποιοσδήποτε;
Ο.....Μανωλιός, λοιπόν, άλλαξε αλλά τι αλλαγές έκανε; Τα...ρούχα του ανάποδα!!!!
Μην ξεχάσουν να βολέψουν κανένα δικό τους. Δείτε ονόματα Γενικών Γραμματέων που τοποθετήθηκαν σήμερα στα υπουργεία. ϊδια κι απαράλλαχτα. Οι ίδιοι άνθρωποι που απέτυχαν κάποτε αλλά εξακολουθούν να είναι ....ικανοί!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: