Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Νέα ιστοσελίδα για την καθημερινότητα στα Μελίσσια

Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για έργα, εκδηλώσεις, έκτακτα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην πόλη με ένα κλικ στο www.melissiatora.gr


Πληρέστερη, πιο ακριβής και περισσότερο άμεση γίνεται η ενημέρωση των πολιτών των Μελισσίων με τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας www.melissiatora.gr από τη Δημοτική Αρχή.  

Σκοπός του νέου δύσκολου και συνάμα πρωτοποριακού εγχειρήματος, που ξεκίνησε πιλοτικά να λειτουργεί από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και εντάσσεται στο πλαίσιο ποιοτικότερης προσφοράς υπηρεσιών στους δημότες, είναι η καθημερινή και σε πραγματικό χρόνο πληροφόρηση μέσω ειδικού χάρτη για όλα όσα συμβαίνουν στο Δήμο και πιο συγκεκριμένα για την πορεία εκτέλεσης των έργων στις διάφορες οδούς και τα προβλήματα στην κυκλοφορία και λειτουργία της πόλης που αυτά προκαλούν, για τις κάθε μορφής εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, για τις ακραίες και έκτακτες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, (π.χ. πλημμύρες, χιονοπτώσεις, φωτιά κ.α.) με χρήσιμες οδηγίες από τον Τομέα Πολιτικής Προστασίας για το πως πρέπει να αντιδράσουμε και βεβαίως για τα νέα και τις δράσεις που αφορούν τα Μελίσσια.

Πέρα από την πλοήγηση στην ιστοσελίδα με ένα κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.melissiatora.gr, η ενημέρωση των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη μέσω e-mail ή SMS στο κινητό, με μια απλή αίτηση εγγραφής στη λίστα αποδεκτών στο πάνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας και εφεξής θα λαμβάνει αυτομάτως το σχετικό ενημερωτικό δελτίο.

«Τα πολλά έργα οδοποιίας που εκτελούνται στην πόλη μας δημιουργούν δυσκολίες στη μετακίνηση των οχημάτων. Η ανάγκη άμεσης ενημέρωσης των δημοτών γι αυτή, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία αυτής της νέας ιστοσελίδας. Εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες αμεσότητας και ακρίβειας που παρέχει η νέα τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα το διαδίκτυο. Ευελπιστούμε όλοι όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.melissiatora.gr να βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες της και να μπορέσει να αποτελέσει ένα εργαλείο για μια πιο ανθρώπινη ζωή χωρίς ταλαιπωρία και απρόοπτες καταστάσεις», τόνισε ο Δήμαρχος Μελισσίων, Μανώλης Γραφάκος.

                                                                   Από το Γραφείο Τύπου

                                         του Δημάρχου Μελισσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: