Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΟΛΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

΄Ηταν όλοι εκεί….με τους Εθελοντές. Επίσημοι και δημότες συμπολίτες τους ήταν χθες Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση κοπής της πίτας των Εθελοντών της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών του Δήμου Νέας Πεντέλης.
Η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου ήταν γεμάτη. Ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής αντιστράτηγος κ. Στεφανίδης Στυλιανός, ο διοικητής Ανατολικής Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος αρχιπύραρχος κ. Βλάχος Αναστάσιος και πολλοί ακόμα εκπροσώποι της Πυροσβεστικής, τίμησαν με την παρουσία τους, τους «συναδέλφους» εθελοντές της Νέας Πεντέλης.
Ο αναπληρωτής Νομάρχη και Αντινομάρχης Αθηνών κ. Χάρης Πασβαντίδης εκπροσώπησε τη Νομαρχία Αθηνών. Ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του ΕΜΠ κ. Μαρκάτος Νίκος καθώς επίσης και εκπρόσωποι όλων των φορέων της πόλης ήταν εκεί με τους εθελοντές. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κοσοβίτσας Κώστας, επικεφαλής ομάδας δημοτικών συμβούλων, βράβευσε τους χορηγούς.
Η μη κυβερνητική οργάνωση Lions, ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και η οργάνωση ομογενών «Φύτεψε τις ρίζες σου» ήταν οι βραβευθέντες.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε δεξίωση. H γιορτή των Εθελοντών της Νέας Πεντέλης και αυτή τη χρονιά ήταν επάξια της πολύχρονης προσφοράς τους. «Ζεστή» από το γλέντι η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Νέας Πεντέλης, όπως τόνισε και ο επικεφαλής της Αντιδήμαρχος κ. Φειδοπιάστης Αντώνης, είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά…τα χιόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: