Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 121 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΧΕΙΟ. ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ e-mail ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.


ΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΠΤΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ:


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΑ (ΣΕΛ.25) ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΣΕΛ. 55) ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


(ΑΠΟΡΙΑ=ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ;)


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΠΤΕΑ ΜΕΤΡΑ (ΣΕΛ. 64-73)


ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.


ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010,11,12,13,14!! (ΣΕΛ. 74-78). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΡΦΙΣΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΑ.


ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2010 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ 5.800 ΕΚΑΤΟΜ. ? ΕΝΩ ΤΟ 2013 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ" ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ 4.200 ΕΚΑΤ. ?. ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ 5.750 ΕΚΑΤ. ?!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ!!!!


ΦΑΝΤΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!!!


ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ Ή ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ.


ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ 3 ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ "ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010" ΤΩΝ "ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ 2010" (ΣΕΛ. 80) [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛ.81-95]


ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ; - ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ 1.000 ΕΚΑΤ ? ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΤΑ ΕΤΗ 2011,12,13"


ΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ-ΠΕΘΑΝΕ ΠΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"-ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ Α/Δ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ(VILLAGE CINEMAS) KAI ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ; Ή ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΔΙΣ ? ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ;


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ 300 ΣΕ 80 πχ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ 26,5 ΕΚΑΤ ?, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΠΟΤΑ!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕΛ.25 ΚΑΙ 55 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!!!!


http://www.pressgr.com/economy/2010/07/06/%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B7-el-pais/


ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΔΑΝΙΑ (ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΧΩΡΩΝ) ΚΛΠ ΚΛΠ


ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ:


Η Συμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Εκατομμυριων Ευρω! Ειναι η Διαθηκη της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτε δεν προκειται να την ακουσουμε από τα μεγαλα καναλια.


Εαν προβληθει το σιγουρο ειναι οτι θα προβληθει παραφρασμενη για οφελος των προδοτων που .....
ψηφισαμε. Γι αυτο φροντισαμε να αποσταλει ολοκληρωμενη απο.Ελληνες πολιτες στους Ελληνες πολιτες. Διοτι και Νου εχουμε, και κριση. Αυτην την στιγμη φευγουν απο διαφορα σημεια του πλανητη email μεσω facebook αλλα και απλων λογαριασμων (hotmail, googlemail) με την προδοτικη συμφωνια που υπεγραψαν κατω απο το τραπεζι και χωρις να ρωτησουν κανεναν οι κυβερνωντες.


Αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του ' δημοσιου χρεους' και της 'πτωχευσης'.


Εμεις ' οι ανθρωποι του μοχθου ' οπως μας χαρακτηριζει ο κ. Παπανδρεου πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσιας και με οδηγο τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.


Εχουμε και λεμε λοιπον


-σελ.119-


ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το. χρέος της. (Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)


-σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.


Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του. Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος


-Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1


Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο


-σελ΄121.παραγρ.5


Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!


-Σελ 123


Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.


-Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5.


Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο? ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)


-σελ 123,παράγραφος 5.


Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!


--Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!


Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σωβρακα.. Θα τους αφησουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: