Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Σαμαράς: Μετά το PSI πάμε σε εκλογές - Καταστροφική η συνταγή του μνημονίου - Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε τεράστιο κίνδυνο

Μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή ομολόγων θα ζητήσει διάλυση της Βουλής και εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς, όπως τόνισε κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ χαρακτήρισε "καταστροφική" τη συνταγή του μνημονίου, προειδοποιώντας ότι τώρα η Ελλάδα βρίσκεται τώρα μπροστά σε ένα τεράστιο κίνδυνο. Ο κ. Σαμαράς καταλόγισε, ακόμη, σοβαρότατες ευθύνες στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας ότι "οι πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες και θα έρθει η ώρα του καταλογισμού στη Βουλή".Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέταξε τον φόβο της κοινωνικής κρίσης, προ του φόβου μετάδοσης της οικονομικής κρίσης από την Ελλάδα στην Ευρώπη, ενώ σημείωσε ότι "απειλείται η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η υπόστασή μας".


Όλοι οι ιστοί μιας ζωντανής οικονομίας, η αγορά, η κατανάλωση, η εμπιστοσύνη, η οικονομία έχουν όλα καταρρεύσει και μαζί και οι προσδοκίες για το αύριο, είπε, επίσης, ο κ. Σαμαράς. Και πρόσθεσε ότι "οι επιλογές μας δικαιώθηκαν, οι θέσεις μας παραμένουν, αλλά οφείλουμε να αποτρέψουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για να πάμε παραπέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: