Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σαμαράς: Μετά το PSI πάμε σε εκλογές - Καταστροφική η συνταγή του μνημονίου - Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε τεράστιο κίνδυνο

Μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή ομολόγων θα ζητήσει διάλυση της Βουλής και εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς, όπως τόνισε κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ χαρακτήρισε "καταστροφική" τη συνταγή του μνημονίου, προειδοποιώντας ότι τώρα η Ελλάδα βρίσκεται τώρα μπροστά σε ένα τεράστιο κίνδυνο. Ο κ. Σαμαράς καταλόγισε, ακόμη, σοβαρότατες ευθύνες στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας ότι "οι πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες και θα έρθει η ώρα του καταλογισμού στη Βουλή".



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέταξε τον φόβο της κοινωνικής κρίσης, προ του φόβου μετάδοσης της οικονομικής κρίσης από την Ελλάδα στην Ευρώπη, ενώ σημείωσε ότι "απειλείται η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η υπόστασή μας".


Όλοι οι ιστοί μιας ζωντανής οικονομίας, η αγορά, η κατανάλωση, η εμπιστοσύνη, η οικονομία έχουν όλα καταρρεύσει και μαζί και οι προσδοκίες για το αύριο, είπε, επίσης, ο κ. Σαμαράς. Και πρόσθεσε ότι "οι επιλογές μας δικαιώθηκαν, οι θέσεις μας παραμένουν, αλλά οφείλουμε να αποτρέψουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για να πάμε παραπέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: