Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΙ Ο κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ



Ο κ. Αλογοσκούφης θα εκδόσει βιβλίο στο αμέσως προσεχές διάστημα. Έτσι λέγουν οι φήμες. Μάλιστα δε πολλοί έμαθαν και τι θα γράφει μέσα!!

Από πού το έμαθαν τελικά; Μάλλον απ' τον ίδιο.

Το βιβλίο γράφεται ως μια απάντηση στον Κώστα καραμανλή για την μη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα και την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του 2009, τον οποίο μελέτησε και κατέθεσε εκείνος. Θεωρείται οτι τις θέσεις και τις απόψεις του η Κυβέρνηση δενθα τις υιοθετήσει στην πράξη. Απάντησ σ΄αυτό λοιπόν ο κ. Αλογοσκούφης εκδίδει ένα βιβλίο αναφέροντας μέσα οτι είχε πει στον Καραμανλή να ακολουθήσει μια σκληρή λιτότητα το 2009 για τα οικονομικά κι εκείνος αρνήθηκε επικαλούμενος τηνη ισχνή πλειοψηφία.

Καλά ο κ. Αλογοσκούφης αυτό το τρόπο διάλεξε για να αντιδράσει; Δεν είχε την δυνατότητα να μιλήσει στον Πρωθυπουργό με το οποίο μιλούσε κάθε μέρα πριν λίγο καιρό; Δεν μπορεί να καταλάβει οτι ήταν κυβέρνηση πριν λίγι και εξακολουθεί να είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Εκείνος τί είναι τελικά, δεν ανήκει σήμερα, που έχασε τον υπουργικό θώκο, στη Νέα Δημοκρατία;
Δεν παίζονται αυτοί οι άνθρωποι που τους εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: