Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟΥΡΚΟΣ 'Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ






Πρίν λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει θέσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που δείχνουν εξέρτηση από την Τουρκία, στην οποία φαίνεται να 'δίνει λόγο', σήμερα αναφέρουμε οτι το ΠΑΣΟΚ συαναλλάσστεια με τον βουλευτή για να κουκουλωθεί το θέμα!!!!


Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τον βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μαντατζή, ο οποίος παρότι ορκίστηκε πίστη στο ελληνικό Σύνταγμα και να υπερασπίζεται την ελληνική επικράτεια, δεν δίστασε να πει ότι η Θράκη μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού έθνους!Και αντί να διαγραφεί αμέσως από το ΠΑΣΟΚ, εδώ και τρεις ημέρες παζαρεύει μαζί του για να «κουκουλωθεί» η υπόθεση και να «μαλακώσει» κάπως τις διατυπώσεις του με κάποια «διορθωτική δήλωση».
Αποδεικνύεται πάντως για άλλη μία φορά ότι, διαχρονικά, οι μουσουλμάνοι βουλευτές όλων των κομμάτων εισέρχονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο για να δημιουργήσουν προβλήματα στη χώρα και τους Έλληνες ομοθρήσκους τους, παρά για να συμβάλουν στη λύση των όποιων υπαρχόντων.Για άλλη μία φορά, το ΠΑΣΟΚ δείχνει ατολμία στο όνομα της δήθεν ελευθερίας της έκφρασης, αλλά δεν πρόκειται περί αυτού. Πάντως, εάν τελικά δεν κάνει τη... διορθωτική δήλωση που του ζήτησε ο γραμματέας της ΚΟ Δ. Ρέππας (ο Γ. Παπανδρέου βρισκόταν στο Βερολίνο όταν «έσκασε» το θέμα), δεν θα αποφύγει τη διαγραφή του, λένε στο ΠΑΣΟΚ!Από την άλλη πλευρά, στις εξηγήσεις που έδωσε ο Τσετίν στον Δ. Ρέππα προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για «απλή διεκπεραιωτική επιστολή με αφορμή τον θάνατο του πρώην προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: