Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ































Στη Νέα Δημοκρατία αυτό που γίνεται δεν περιγράφεται! Εμφανίζεται κάθε μέρα και κάτι για συζήτηση εκτός ενδιαφερόντων του λαού αλλά εντός ενδιαφερόντων των βουλευτών!!
Αβραμόπουλος, Τατούλης, Γιαννόπουλος, Μανώλης, Μπακογιάννη, Βουλγαράκης, Τσιτουρίδης, Γιαννέλης, Δούκας, Κοντός, Γεωργακόπουλος, Ρουσόπουλος, είναι μερικοί που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν την κοινή γνώμη με τα δικά τους.

Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτοί αφού αποδέχονται την ήττα της Νέας Δημοκρατίας (άκουσον - άκουσον) στριμώχνονται ποιός θα παίξει τον επόμενο ρόλο. Να βρεθούν κοντά στα κέντρα επιρροών και αποφάσεων για το δικό τους όφελος. Επαγγελματίες πρώτου μεγέθους.

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα, αυτούς έβαλε ο Καραμανλής να κυβερνήσουν τον τόπο και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Έθνους και του λαού;
Δεν είμαστε καλά!!
Όλοι έγιναν ή γίνονται ή θέλουν να γίνουν δεκανείς, υπασπιστές, λοχαγοί, ταγματάρχες, αρχηγοί!!
Ο κ. Μανώλης χθές δήλωσε οτι 'αν χάσει η Ν.Δ. στις εκλογές, ο Καραμανλής πρέπει να παραμείνει γιατί αυτός εγγυάται τη συνοχή της'.
Δηλαδή ο κ. Μανώλης αποδέχθηκε την ήττα της Ν.Δ. και αυτό που υποστηρίζει είναι να παραμείνει ο Κραμανλής, τον οποίο όχι μόνο δεν προστάτεψε πολλές φορές αλλά ο ίδιος φροντίζει να μιλά πότε - πότε τον λόγο της φθοράς και της απαξίωσης.
Προχθές ο κ. Αβραμόπουλος δήλωνε οτι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για την οικονομική κρίση. Μόλις κατάλαβε τί είπε τα πήρε πίσω άρον - άρον.
Καλά δεν καταλαβαίνετε εσείς τί λέτε ή ξέρετε και το κάνετε σκόπιμα; Μήπως παίζετε κι εσείς το παιχνίδι αυτών που θέλουν τον καραμανλή εκτός πολιτικής; Μήπως βρίσκεστε σε κανένα στρατόπεδο μισθοφόρων; Μήπως εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα που δεν αφορούν τον Ελληνικό λαό και το Έθνος;
Ο 'ατσαλάκωτος' για παράδειγμα δεν μπορούσε να υπηρετήσει τη Ν.Δ. παρά μόνο από τη θέση υπουργού και ανάγκασε τον Καραμανλή, προεκλογικά, να του υποσχεθεί θέση!! Σήμερα ο 'ατσαλάκωτος' φτύνει τον Καραμανλή και 'τρέχει' να κερδίσει το χαμένο έδαφος της υποτιθέμενης διαδοχής.
Το υπουργείο Υγείας δεν τον ενδιαφέρει. Δεν είναι ο τομέας του για να δράση και επίλυση συσσωρευμένων προβλημάτων. Περισσότερες ώρες περνά στα κανάλια και στα ΜΜΕ παρά στο Υπουργείο του. Αυτή την εβδομάδα αρχίζουν απεργίες στα Νοσοκομεία. Κανένα ενδιαφέρον. Αυτό που ζητά είναι χρήματα για να λύσει τα ζητήματα. Μαγκιές με ξένα μέσα!!
Αυτό ξέρουν να το κάνουν όλοι κ. 'ατσαλάκωτε'. Εσύ τί ξεχωριστό μπορείς να κάνεις ως ειδικός, ως ικανός και εξαίρετος πολιτικός, που αφιέρωσες τη ζωή σου στην υπηρεσία του Έλληνα;
Απαντήστε, κύριοι, εσείς, που ζητάτε την ψήφο του Έλληνα, που περιμένει με υπομονή και προσδοκία την πατρίδα του να προοδεύει;
Περιμένετε την κοπή κάποιας πίτας για να πάρετε το μικρόφωνο και να εκστομίστε διάφορες ξύλινες αηδίες, χιλιοειπωμένα και άνευ αξίας πράγματα για να πάρετε το χειροκρότημα και να νοιώσετε οτι κάνατε το καθήκον σας απέναντι στους ανθρώπους αυτούς που ποτέ δεν ακούσατε και ποτέ δεν υπηρετήσατε!!
Και δεν συζητάμε για ιδεολογίες!! Αυτά είναι ξένα θέματα γι' αυτούς τους κυρίους. Ιδεολογία για τους κυρίους αυτούς είναι η 'τσέπη' και η σιγουριά για μια θέση στη Βουλή! Γι' αυτό μπορούν και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα ακόμη και την προδοσία.
Οι ίδιοι αποκαλύπτονται κάθε μέρα και σκεφτείτε πόσοι από τους υπόλοιπους αν ανοίξουν το στόμα τους θα πουν και χειρότερα!! Το μυαλό, τη σκέψη, την έχουν στη 'θέση'!!
Αυτά για σήμερα, θα πούμε κι άλλα τις επόμενες ημέρες.
Για μάθουμε να κρίνουμε, να μην ξεχνούμε και για το καλό της πατρίδας μας, του λαού μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: