Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκος Δήμου: Εγώ ο ίδιος έχω μεταφέρει χρήματα σε κομματικά ταμεία

ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR


Αντρίκια ομολογία του Νίκου Δήμου. Σε αρθρογραφία του με τίτλο “Ζητούνται όρχεις”, παραδέχεται ότι και ο ίδιος έχει μεταφέρει χρήματα σε κομματικά ταμεία. Θεωρεί μάλιστα το γεγονός κοινή πρακτική των πολιτικών κομμάτων από την εποχή του Βενιζέλου.
Με την παλικαρίσια παραδοχή του ο Νίκος Δήμου γίνεται ο δεύτερος άνθρωπος μετά τον Θόδωρο Τσουκάτο που παραδέχεται ότι έχει μεταφέρει χρήματα (μαύρα προφανώς) σε κομματικό ταμείο.
Αν κρίνουμε
το ύφος της αρθρογραφίας του Νίκου Δήμου, θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι πρόθυμος να καταθέσει στον αρμόδιο εισαγγελέα το συμβάν αλλά και τις άλλες υποθέσεις διακίνησης μαύρου χρήματος που γνωρίζει.
Αναμένουμε λοιπόν τις...


κινήσεις της δικαιοσύνης, διότι ως έχουμε δει, κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος σε κομματικά ταμεία συνδέονται με καταλήστευση των δημοσίων ταμείων υπέρ των “χορηγών”. Τώρα που η μαύρη τρύπα των ταμείων είναι αδιαμφισβήτητη και ο Ελληνικός λαός κινδυνεύει να χάσει μισθούς και συντάξεις (όχι απλά να “παγώσουν”), οφείλει η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της. Επιτέλους, όπως λέει ο ίδιος ο Νίκος Δήμου στο άρθρο του, ας βρεθεί ένας πολιτικός ηγέτης με όρχεις, να ξεριζώσει τους όρχεις αυτών που θησαυρίζουν εις βάρος του λαϊκού μόχθου.
ΕΥΓΕ Νίκο Δήμου. Στο πρόσωπο σου βρίσκουμε αυτό που ψάχνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: