Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ




Σκληρή κριτική και στοιχεία για νόθευση του ανταγωνισμού σε βάρος της νέας Ολυμπιακής, έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την «απογείωση» της νέας εταιρείας που αντικαθιστά την ιστορική εταιρεία της χώρας μας.
Παράλληλα, όπως μεταδίδει το www.zougla.gr  ο κ. Βγενόπουλος ξεκαθάρισε ότι παραμένει σταθερός στη δέσμευσή του να επιστραφεί ένα ικανό ποσοστό της Ολυμπιακής στο κράτος, και ότι είναι έτοιμος να αρχίσει συνομιλίες σχετικά με την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Αναφερόμενος σε πρόσφατες και παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, περί «επιστροφής» της εταιρείας κατά ένα ποσοστό στο κράτος, τόνισε ότι δεν έχει καμία αντίρρηση και ότι θα περιμένει την απαιτούμενη πρόσκληση μετά τις εκλογές για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.
Eπιπρόσθετα, τη στρατηγική συνεργασία της Olympic Air με τις Delta Airlines, KLM, Etihad και Cyprus Airways, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αντώνης Συμιγδαλάς, επαναλαμβάνοντας πως το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας ξεπερνά τα 1,1 δισ. δολ.
Σύμφωνα με το επιχειρηματικό πλάνο, η νέα Ολυμπιακή θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στις 2 Οκτωβρίου, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες αυτό να επισπευσθεί κατά μια ή δύο ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: