Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

'ΒΛΕΠΕΙ' ΤΙΣ 1800 ΜΟΝΑΔΕΣ



Πιο κοντά είμαστε στις 1800 μονάδες στο γενικό δείκτη και με το κλίμα αυτό που πειρέχει απόλυτα την κερδοσκοπία σ' αυτές τις εξελίξεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το 'πιάσει'.
Αυτό εκτιμούν πολλά στελέχη της χρηματιστηριακής αγοράς αλλά και τα στοιχεία της τεχνικής ανάλυσης δείχνουν ότι το σημείο στήριξης να είναι οι 2800 περίπου μονάδες.
Το spread του 10ετούς ομολόγου έκλεισε στις 360 μ.β. ύστερα απο μια επισοδιακή συνεδρίαση όπου οι τράπεζες με την εκτίναξή του στη περιοχή των 360 μ.β. απείχαν απο τη συνεδρίαση, διακόπτωντάς την αποσυερόνεοι.
Στην επιστροφή τους και πάλι υπήρξη άνοδος για να κλείσει τελικά στος 360 μ.β.
Οι τραπεζικοί τίτλοι σε όλα τα χρηματιστήρια δέχθηκαν ισχυρές πιέσεις και κατέγραψαν μεγάλες απώλειες και πάλι. Να πούμε ότι οι ονομαστικές τιμές τραπεζών είναι Εθνική 5 ευρώ, η Eurob 2,75, η Αλφα 4,7, η Πειραιώς 4,77, Κύπρου 1, ΤΤ 3,77, Εμπορική 4,39, Ασπις 0,6 ευρώ.
Τα hedge funds σήμερα δεν είχαν μόνο στόχο τα Ελληνικά ομόλογα αλλά και τα αντίστοιχα της Ισπανίας και Πορτογαλίας.
 Η αυριανή ημέρα θα είναι επίσης μια κρίσιμη ημέρα όπως έχουμε πει από την περασμένη εβδομάδα και επαληθευτήκαμε, δυστυχώς, όπως επίσης και οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές για τις εξελίξεις.
Ίδομεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: