Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ



Ολομέτωπη, σκληρή, ύπουλη, καθοριστική και προδιαγεγραμμένη επίθεση εναντίον του Καραμανλή γράφεται στο πολιτικό σκηνικό.

Οι συνεχείς αναταράξεις σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, η ανικανότητα των υπευθύνων να αντιμετωπίσουν σοβαρές καταστάσεις, οι επιθέσεις απαξίωσης από την πλευρά των ΜΜΕ, η έπαρση των στελεχών της Κυβέρνησης, ο ακραίος τρόπος ζωής αυτών των στελεχών και η εκμετάλλευση των θέσεων με ιδιοτελή σκοπό με προκλητικό τρόπο δεν έχει άλλο σκοπό παρά μόνο να υπονομεύσει την παρουσία του Καραμανλή και βεβαίως την υποτίμηση της όποιας προσπάθειας της Κυβέρνησης να σταθεί.

Η όλη εικόνα οδηγεί σε σκέψεις οτι είναι αδύνατο ένας κοινός νους να μην μπορεί να διαχειριστεί, απλά πολλές φορές, ζητήματα. Μόνο μια εξήγηση θα μπορούσε να δώσει κανείς, στόχος είναι ο Καραμανλής.

Στόχος είναι να φύγει ο Καραμανλής, κάνει κακό γι' αυτούς ο Καραμανλής.

Αυτές είναι σκέψεις Νεοδημοκρατών, που γνωρίζουν καλά τον Καραμανλή και είναι πιστοί στην ιδέα και τις αρχές του κόμματος. Και θλίβονται αλλά και αγανακτούν. Προβληματίζονται και οδηγούνται σ' ένα συμπέρασμα, οτι 'κάποιοι' έχουν στοχεύσει τον Πρωθυπουργό. Η σιωπή του ιδίου θυμίζει, γι' αυτούς που γνωρίζουν, το 2000, στις εκλογές όταν τα αποτελέσματα ήταν εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας για πολλούς 'λόγους' γνωστούς στον Καραμανλή. Τότε ο Καραμανλής δεν μίλησε, δεν αναφέρθηκε ποτέ στα γεγονότα εκείνα και συνέχισε την πορεία του προς τις εκλογές του 2004. Αυτό θυμίζει η σιωπή Καραμανλή. Δεν είναι ο Καραμανλής άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει, που δεν ακούει, που ζει εκτός πραγματικότητας, που είναι στον κόσμο του, που έχει αναχρονιστικές ιδέες, που .....

Δεν μπορεί, λοιπόν, παρά να υποθέσει κανείς οτι 'κάποιοι' έβαλαν στόχο τον ίδιο τον Καραμανλή.

Ζητούν εκλογές, ζητούν την ανατροπή, ζητούν τον διωγμό, ζητούν τελικά την διαμόρφωση άλλων καταστάσεων που ευνοεί 'κάποιους' καλύτερα. Οι υποψίες θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα, τίποτα δεν παραμένει κρυφό. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τη δημόσια ζωή. Κι αυτές οι υποψίες δεν αφήνουν απ'εξω κύκλους μέσα στο ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, λιετουργώντας ως Δούρειοι ίπποι.

Παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα, συγκρίνουμε και αξιολογούμε τις ενέργειες όλων, ενέργειες πολλές φορές που φαινομενικά δεν έχουν αξία και δεν φαίνεται να αγγίζουν την πολιτική ζωή, όμως πίσω τους κρύβονται δόλιες ενέργειες, που συνδυαζόμενα με άλλα γεγονότα οδηγούν σε σπουδαία συμπεράσματα.

Θα επανέλθουμε σ' αυτές τις σκέψεις με περισσότερη ακρίβεια, πιο ξεκάθαρα γιατί αγαπούμε την Ελλάδα, γιατί αγαπούμε τον τόπο μας και θέλουμε την ηρεμία, την ειρήνη και την προκοπή όλων των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: