Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;




(ΑΠΟ ΤΟ troktiko.blogspot.com)


Επί δύο ώρες συζητούσαν χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Νίκος Καραχάλιος.

Η συνάντηση των δύο ανδρών σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώτου, ο οποίος έχει ξεκινήσει ενόψει των ευρωεκλογών κύκλο επαφών με μη κοινοβουλευτικά στελέχη της Ν.Δ. Οι Καρατζαφέρης - Καραχάλιος απέφυγαν να δώσουν λεπτομέρειες των όσων συζήτησαν. «Ανταλλάξαμε απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις...» ανέφεραν μιλώντας στο parapolitika.gr. Πάντως, η συνάντηση των δύο έκρυβε και ένα απρόοπτο. Κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, σε διπλανό τραπέζι καθόταν ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος. Φεύγοντας, οι δύο άνδρες είδαν τον Παυλόπουλο. Τότε, ο Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στον Καραχάλιο του είπε: «Νίκο σε αποδεσμεύω να μεταφέρεις στον Προκόπη τα όσα συζητήσαμε...». Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών έδωσε ραντεβού με τον πρώην γραμματέα Σχεδιασμού για την επόμενη βδομάδα στο γραφείο του.

ΑΞΙΖΕΙ 1: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καρατζαφέρης πρότεινε στον Καραχάλιο να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ.

ΑΞΙΖΕΙ 2: Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Αποδείξεις» του Νίκου Ευαγγελάτου είχε μιλήσει η συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη, στο ίδιο κανάλι και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη έδωσε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη ο Γιώργος Βουλγαράκης. Για την ιστορία και μόνον να σημειώσουμε ότι στο κανάλι του Μίνωα Κυριακού είχε εμφανιστεί και ο δικηγόρος Διονύσης Πελέκης.

ΑΞΙΖΕΙ 3: Ο νέος γραμματέας Περιβάλλοντος της Ν.Δ. Κώστας Κωστούλας είναι από τους πλέον στενούς ανθρώπους του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: