Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) · Χώρα ρεμούλας η Ελλάδα. Αποκαλυπτικά στοιχεία από τη Διεθνή Διαφάνεια · Το Ενεργειακό στο επίκεντρο των συνομιλιών:Στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν · «Ο κ. Παπανδρέου έχει βεβαρημένο παρελθόν.»! Δεν μας ήρθε από παρθενογένεση. Ε. Αντώναρος κατά Γιωργάκη · «Ενώ δεν έχουν πολιτικό λόγο, ράβουν υπουργικά κοστούμια»!Θ. Πάγκαλος για συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ · Κοινωνικός Τουρισμός για ΑΜΕΑ και νέους. Τα μέτρα ανακοίνωσε ο Κ. Μαρκόπουλος.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ·11.735 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις μονίμων και εποχικών υπαλλήλων · Από «κόσκινο» περνούν 45.000 αστυνομικοί. Θα υποβληθούν σε ψυχολογικά τέστ. · «Πράσινο φως» Σουφλιά για σύγχρονους αυτοκινητόδρομους στην Αττική.

ΑΥΓΗ · Δεύτερο κύμα κρίσης. Ενώ η Κομισιόν επιμένει στον μονόδρομο της αποτυχίας · Ανοιχτό το ασφαλιστικό και για το ΠΑΣΟΚ.

ΑΥΡΙΑΝΗ ·Παιδία, κόψτε….Με τα κουμπούρια, τις μολότωφ και τις στρακαστρούκες δεν λύθηκε ποτέ και πουθενά κανένα από τα μεγάλα προβλήματα. Αντιθέτως ενισχύθηκαν οι δυνάμεις καταστολής · Θύελλα αντιδράσεων από όλο τον πολιτικό κόσμο για την επίθεση στο «Alter» ·

ΒΗΜΑ · Δέκα κρίσιμες ημέρες για τη λιτότητα και τις εκλογές. Καραμανλής: Αν χρειαστεί θα λάβουμε πρόσθετα μέτρα το 2009. Σήμερα η Επιτροπή και την 1η Μαρτίου η Σύνοδος Κορυφής · Γιατί ζητώ εκλογές τώρα. Τι είπε στον Πρόεδρο ο κ. Γ. Παπανδρέου.· Ένοπλη επίθεση στον Alter! · Υπουργική έκκληση προς ξενοδόχους:μειώστε τις τιμές. · 90 χιλιόμετρα νέοι δρόμοι στην Αττική. Εξαγγελίες Σουφλιά.

ΒΡΑΔΥΝΗ · Επώδυνες συστάσεις. Μάχη δίνει η Ελλάδα για το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος σταθερότητας. Κ. Καραμανλής: «Το σχέδιό μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών». · Ενεργειακό σταυροδρόμι η Ελλάδα. Συνάντηση Καραμανλή-Αλίεφ. · Τυφλό χτύπημα στο Alter. Κουκουλοφόροι «γάζωσαν» την είσοδο του σταθμού σε ώρα αιχμής. · Λύνονται χρόνια προβλήματα του τουρισμού. Με νομοσχέδιο που καταθέτει ο υπουργός Κ. Μαρκόπουλος.

ΕΘΝΟΣ · Ομαδική φυγή στη σύνταξη. Προς νέο ρεκόρ αιτήσεων συνταξιοδότησης. · Βούλιαξαν τράπεζες και χρηματιστήρια. Τορπίλη από τη Moody’s. Ανοιχτή «απειλή» για υποβάθμιση όσων έχουν «εκτεθεί» στην Ανατολική Ευρώπη.· Καταιγισμός πυροβολισμών κατά του ALTER.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ · Τα κατάφεραν γιγάντωσαν και τη διαφθορά · Θα μιλήσω στον Ομπάμα για το Κυπριακό. Δήλωσε ο γερουσιαστής Ρ. Ντάρμπιν. Οι συναντήσεις με Καραμανλή και Ντόρα. · Έξω φρενών η Πετραλιά με Μίχαλο-Κομισιόν για τη μερική απασχόληση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ · «Τοξικός» ιός σε 25 ευρωπαϊκές τράπεζες. Συναγερμός για τις θυγατρικές μεγάλων ομίλων στην Αν. Ευρώπη. Σήμα κινδύνου από τη Moody’s λόγω της υπερβολικής έκθεσης σε «κόκκινα» δάνεια και ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ · Τριγμοί στο «Ανατολικό Μέτωπο». Απειλή για τις ευρωπαϊκές και την ελληνική οικονομία.· Ίσως αλλάξει και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα σταθερότητας · 748 εκ.€ δώσαμε για λαδώματα. · Σφαίρες κατά Alter.

ΕΣΤΙΑ · Η διέξοδος για την οικονομία. Απαιτεί τολμηρή αντιμετώπιση των κακώς κειμένων. · Εκλογές και μυστήρια.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ · Αναζητείται τρόπος στήριξης των αδυνάτων της Ευρωζώνης. Επιδείνωση ελληνικών ομολόγων. · Διαφθορά στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα · Φόβοι ακροδεξιάς επιρροής στο Ισραήλ. · Πυροβολισμοί κατά σταθμού τηλεόρασης.

ΤΑ ΝΕΑ · Οι δέκα εντολές της επιτήρησης. Ψυχρολουσία από την Κομισιόν.· Γιώργος:Θέλω εκλογές στηρίζω Παπούλια.

Η ΧΩΡΑ· Χωρίς ανάσα οι προτάσεις Αλμούνια. Ζητάει άμεσα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος · Σε επαγρύπνηση για τις αλλαγές. Ο Καραμανλής για τη κρίση. · «Δεν υπάρχουν ταχυδακυλουργοί». Ο Ευ. Βενιζέλος για το ΠΑΣΟΚ και την οικονομική κρίση · «Αγκάθι» για τις τράπεζες οι θυγατρικές στα Βαλκάνια. · «Θα αυξηθούν οι εισακτέοι σε ΑΕΙ_ΤΕΙ». Με τη συγκατάθεση των Πανεπιστημίων. · 1,6 δισ. ευρώ για επέκταση της Αττικής οδού

Δεν υπάρχουν σχόλια: