Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ



Χθές το μεσημέρι στο Los Anjeles στο σπίτι του πέθανε απο καρδιακή προσβολή το μεγαλύτερο αστέρι της μουσικής ποπ σε όλο τον κόσμο, ο Μάικλ Τζάκσον. Η είδηση σοκάρισε όλο τον πλανήτη ταξιδεύοντας.
Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ξεσηκώσει όλο τον κόσμο με την ποιότητα, την φρεσκάδα, την ορμή, το νέο είδος, τις μεγάλες και ακριβές παεαγωγές, το στύλ, το προσωπικό του ταλέντο όλο τον κόσμο.
Ήταν εξίσου δημοφιλής με τον Έλβις Πρίσλευ και τους Ρόλλινγκς Στόουνς. Είχε τραγουδήσει με πολλά στέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Είχε όμως προκαλέσει και με την προσωπική του ζωή. Κατηγορήθηκε για διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων για παιδεραστία. Πολλές φορές κλήθηκε στο δικαστήριο.
Οι παρεμβάσεις στο πρόσωπό του με πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για την αλλοίωση του χρώματος είχε ως αποτέλεσμα να προσβληθεί απο τον καρκίνο του δέρματος και τα τελευταία χρόνια να υποφέρει και να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με την ημέρα αλλά έφτασε και στο τελευταίο διάστημα να έχει και σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Έτσι αποφάσισε να κάνει 150 περίπου εμφανίσεις στην Αγγλία αρχίζοντας απο το φετινό καλοκαίρι και μέχρι το επόμενο.
Δυστυχώς με καρδιακή προσβολή άφησε την τελευταία του πνοή χθές στο LA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: