Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ


Άλλαξε τη θέση του ο κ. Αλαβάνος. Ενώ είχε δηλώσει οτι θα παραιτηθεί το πήρε πίσω. Τί ήταν αυτό που τον ανάγκασε να προβεί στην ακύρωση; (αν είναι είναι ακύρωση γιατί μπορεί να επανέλθει).
Είναι η πίεση που του ασκήθηκε από φίλους και οπαδούς και που βρίσκονται απέναντι από τον κ. Τσίπρα. Το επιχείρημα που επικαλέστηκαν ήταν, οτι θα άφηνε το κόμμα στα χέρια του κ. Τσίπρα και είχε ιστορική ευθύνη γι' αυτό. Έτσι ουσιαστικά επισημοποιείται η κόντρα ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι προοπτικές αυτές δεν έχουν να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα. Το ραντεβού έχει δοθεί για τον Σεπτέμβριο, όμως οι διεργασίες έχουν αρχίσει και μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει τις θέσεις τους και οι δύοπλευρές με σκοπό την κυριαρχία στο κόμμα.
Η δήλωση του κ. Τσίπρα, κανείς δεν περισσεύει κινείται ακριβώς στο αντίθετο, όποιος θέλει μένει όποιος θέλει φεύγει ή ακόμα καλύτερα φύγε γιατί είναι η δική μου σειρά τώρα να πάω στη βουλή.
Όμως ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε οτι πρώτον οτι ο κ. Αλαβάνος ούτε πρωτάρης είναι ούτε είναι και σίγορο οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές θα υπάρχει για να εκλεγεί βουλευτής ο κ. Τσίπρας.
Μάλλον θα πρέπει να θυμηθεί ο κ. Τσίπρας οτι υπάρχει και το 'στερνή μου γνώση να σείχα πρώτα'.
Τώρα ψάχνει να βρεί στηρίγματα ο κ. Τσίπρας για να ενισχύσει τη θέση του στο κόμμα. Όμως η αλεπού που ακούει στο όνομα Αλαβάνος δεν κάθισε έτσι για να παραδώσει κάθισε για να πάρει πίσω ό,τι έδωσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: