Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛ. ΤΥΠΟ;

Όλα τα μέσα ενημέρωσης μιλούν και αναλύουν για το λουκέτο στον Ελεύθερο Τύπο. Πράγματι είναι ένα μεγάλο θέμα. Όμως δεν ακούσαμε απο κανένα το εξής. Πόσοι απο τους εργαζόμενους εκεί ήταν διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες και τετραπλοθεσίτες και πεμπτοθεσίτες!
Γιατί υπήρχαν αρκετοί απ' αυτούς που είχαν αυτή την ιδιότητα.
Να σκεφτείτε οτι εμφανίστηκε ως διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενη και βουλευτής, που είναι εκδότης και εργάζεται και σε άλλα ΜΜΕ! Είναι σίγουρο πως αυτή η διάσταση θα δυσαρεστήσει πολλούς, όμως είναι η αλήθεια. Κακώς έκλεισε η εφημερίδα και οι ργαζόμενοι (όχι όλοι) βρέθηκαν στο δρόμο. Αλλά να δούμε και το γεγονός οτι αρκετοί απ' αυτούς έχοντας διπλή και τριπλή δουλειά εκεί έπερναν τη θέση κα΄ποιου άλλου εργαζόμενου ή ακόμη και οι αμοιβές αυτών ήταν τόσο υψηλές που θα μπορούσε να σκεφτούμε οτι οι δαπάνες για τη λειτουργία της εφημερίδας θα ήταν και μικρότερες!!
Τι να πούμε βέβαι για τις επιχειρηαμτικές φιλοδοξίες αλλά ανικανότητες της κ. Αγγελοπούλου!!! Τίποτα απολύτως. Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι οι εργαζόμενοι και κυρίως τα στελέχη της επιχείρησης δεν ήξεραν την κατα΄σταση ώστε να παρέμβουν τόσο καιρό ώστε να αποτραπεί το κακό;
Μάλλον δεν ήθελαν γιατί τα λεφτά που έπερναν ήταν πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: