Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΤΕΡΜΠΟΡΙΚΗ

Για ομαλοποίηση του εφοδιασμού των νοσοκομείων έκανε λόγο η υπουργός Υγείας, κληθείσα να απαντήσει στη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συζήτηση σχετικής επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο κ. Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας διαπίστωσε «προπολεμικές καταστάσεις στα δημόσια νοσοκομεία» συνεπεία της «ομηρίας στην οποία περιήλθε το ΕΣΥ στα χέρια των προμηθευτών» και παρατήρησε ότι όλες οι κυβερνήσεις, μαζί κι η σημερινή, συνήθως πηγαίνουν σε επίταξη απέναντι στους εκπαιδευτικούς και τους ναυτεργάτες, ενώ «σ’ αυτούς κάνετε τα χατίρια».
«Ήμαστε αποφασιστικοί, είπαμε πως δεν δεχόμαστε τον εκβιασμό και θέσαμε προ των ευθυνών τους, τους πάντες», τόνισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου και πρόσθεσε ότι τελικά «υπήρξε μια έκπτωση υπέρ του Δημοσίου που αγγίζει το 15%».
«Στηρίζουμε το ΕΣΥ από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε. Ο πρωθυπουργός και όλοι οι υπουργοί, δίνουμε καθημερινή, σκληρή μάχη για να κρατήσουμε όρθια την οικονομία, τον ελληνικό λαό, το κράτος», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: