Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Το «αριστερό» καλσόν του Μητσοτακισμού.

Ο Μητσοτακισμός είναι τάση.



Είναι δε ρεύμα τριφασικό, φτηνό και μεγάλης απόδοσης την νύχτα, όταν η φύσις ησυχάζει. Όμως, τι πάθανε οι άνθρωποι και κυρίως το κορίτσι με τα ευαίσθητα αυτάκια! Απλό, πιστέψανε στα ίδια τα ψέματα τους.


Αυτοπαραμυθιαστήκανε τόσο πολύ που κλειστήκανε χαρωποί στην εικονική τους πραγματικότητα και το βράδυ της 29/11, που είναι πια για το μητσοτακαίϊκο η δικιά τους 11/9, ξυπνήσανε απότομα. Έβλεπε το κορίτσι την Όλγα στο γυαλί να λέει το όνομα του Σαμαρά, άκουγε το Γιαννάκη τον εκσφενδονιστή φιαλιδίων ύδατος να λέει τα πέτσινα γκάλοπ και στο τέλος το ‘χαψε. Μεταξύ τους τα λέγανε, μεταξύ τους τα κανονίζανε, στο τέλος πιστέψανε την ίδια τους την προπαγάνδα. Και μετά ήρθε ο Λαός, ο μπαμπέσης και με δυο ευρώπουλα μπήκε στην δημόσια εγγραφή και μείνανε όλοι με τα μαχαιροπήρουνα ανά χείρας. Πίκρα μεγάλη. Στην αρχή κάτσανε κάτω ζαλισμένοι από την βαριοπούλα που φάγανε κατακούτελα, μέχρι να ξεζαλιστούν, αφού για το θεαθήναι ρίξανε δηλώσεις ότι είναι απλά φανταράκια της παράταξης.


Αφού λοιπόν μαζευτήκανε και κάνανε ταμείο, αρχίσανε τις προειδοποιητικές τζούφιες βολές.


«Έχουμε το 40% των μετοχών της Ν.Δ.», είπε ο πατερούλης. Απλές ή προνομιούχες, δεν μας είπε. Έτσι λοιπόν βλέπουν το κόμμα και την πολιτική, ως μπίζνα διεπόμενη από το εργαλείο του καπιταλισμού, τον νόμο περί Ανωνύμων Εταιρειών. Πρέπει λοιπόν η νέα ηγεσία να προχωρήσει σε μια βαρβάτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε οι κερδοσκόποι να πάνε στο 3% και πολύ θα τους είναι.


Ο μητσοτακισμός όμως, αυτή η τάση σινιέ νεοφιλελεύθερου συνασπισμενοειδούς αποτέτοιου, έχει και το «αριστερό» καλσόν του. Όλη αυτή η ψευτοαριστερή χλαπάτσα από ανακυκλωμένους ρηγάδες κι αριστεριστές, όλη η ενδοτική τεμπελχανοειδής φάλαγγα που σέρνεται απ’ το Φίλιον στο Da Capo κι αντιστρόφως, όλη η πεφωτισμένη «διανόηση» που από το ’74 ως τώρα ρίχνει ιδεολογικές πορδές στον άνεμο, συστρατεύτηκαν, πάντα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, ενάντια στον Αντώνη Σαμαρά και βεβαίως ψώνισαν και αυτοί ολίγον από σβέρκο. Όλοι αυτοί που έχουν εγκαθιδρύσει στα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ και στην «διανόηση» το απόλυτο τέλμα και την τραμπουκοειδή αγκύλωση της «αντιεθνικής» υστερίας, μαζί με προσοδοφόρα διαχείριση κονδυλίων, προγραμμάτων, κατανομή θέσεων στα ΜΜΕ κι επάνδρωση κατά πλειοψηφία των μηχανισμών των Αφεντικών, αφού λύσσαξαν από κάθε κατεύθυνση, έφαγαν κι αυτοί την πατσαβούρα του 51% στα «προοδευτικά» μούτρα τους.


Η συνάμενη και κουνάμενη φάλαγγα της πολιτικής ορθότητας, αφού κόντεψε να πνιγεί στην χολή της από το σοκ του αποτελέσματος, άρχισε την αντεπίθεση.


Τι να πουν, τι να πουν, αποφάσισαν να στοχεύσουν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, του ανθρώπου που με σχεδόν 11 μονάδες διαφορά πανελλαδικά, 20% διαφορά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, κατέβασε τον γενικό διακόπτη της τάσης του Μητσοτακισμού.
Η διαπίστωση είναι μία: συγγνώμη μαντάμ, αλλά το «αριστερό» καλσόν σας σκίστηκε.

Με την πέννα του Ντοτόρε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: