Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΘΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ www.papaioannou.wordpress.com

Με μήνυση απαντα ο Ραγκούσης για το δημοσίεμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που -προσποιούμενη εταιρεία ηλεκτρονικών- θέλησε να κάνει δώρο σε υπουργούς ένα laptop, αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν επικοινώνησαν μαζί του προσωπικά λές και έχει σημασία.



Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά από επικοινωνία με τα υπουργικά γραφεία, 21 από τους γραμματείς των υπουργών δέχθηκαν το laptop. Αυτοί είναι οι γραμματείς των: Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Κατσέλη, Γερουλάνου, Πεταλωτή, Παμπούκη, Γκερέκου, Χρυσοχοϊδη, Μπόλαρη, Μωραϊτη, Σηφουνάκη, Κατσιφάρα, Λοβέρδου, Ρέππα, Κουβέλη, Βούγια, Γεννηματά, Σαχινίδη, Χριστοφιλοπούλου, Τζάκρη και Μπεγλίτη.


Για «συστηματική και δόλια προσπάθεια διακωμώδησης και απαξίωσης του πολιτικού κόσμου» έκανε λόγο ο Δημήτρης Ρέππας και επιφυλάχθηκε για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, όπως και η Φώφη Γεννηματά που θεωρούν όπως και Ραγκούσης το θέμα προσωπικό.


«Παραπλανητικές προσπάθειες να πληγεί η ηθική υπόσταση μελών της κυβέρνησης και εν τέλει της ίδιας της κυβέρνησης με την δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων», χαρακτήρισε το δημοσίευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που προσπαθεί να υπερασπιστεί συνολικά την κυβέρνηση.


Όπως πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής, οι απαντήσεις προήλθαν από τα γραφεία των υπουργών και όχι από τους ίδιους, ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις τα δώρα έχουν επιστραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: