Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΝΔ;

Από τη μια ο Νικήτας Κακλαμάνης προλαμβάνει τον Αντώνη Σαμαρά και εκβιάζει με τη δήλωσή του ότι θα είναι υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας από την άλλη η κ. Μπακογιάννη φέρεται να αρνήθηκε πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας-Πολιτισμού δείχνουν ότι η πλευρά της κ. Μπακογιάννη δεν καθίσταται αξιόπιστη στη δήλωσή της ότι 'είναι στρατιώτης στη παράταξη'!!
Λίγες ημέρες μετά την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ και κάποιοι θέλουν να δώσουν μηνύματα στον Αντώνη Σαμαρά. Τι είδους όμως μηνύματα; Μήπως δηλώνουν την πρόθεσή τους να απαξιώνουν τον νέο πρόεδρο ώστε να φανεί λίγος και να παραιτηθεί, μήπως υπάρχει στόχος να αποσπατούν κάποιοι φίλα προσκήμενοι στη κ. Μπακογιάννη από το κόμμα και να ιδρύσουν κάτι άλλο; Τι μήνυμα στέλνουν;
Σε κάθε περίπτωση αφ' ενός η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανένα περιθώριο να ασχοληθεί με τα εσωτερικά γιατι δεν υπάρχουν αφ' ετέρου ο λαός μίλησε και έδωσε τη λύση. Αν κάποιοι τώρα εμμένουν στη ραδιουργία και στις ίντριγγες κακό κάνουν στον εαυτό τους και δεν δίνουν την εικόνα που υπόσχονταν προεκλογικά.
Καιρός να καταλάβει ο κ. Κακλαμάνης ότι ανήκει σ' ένα κόμμα με το οποίο εξελέγη, το οποίο δεν απαρνήθηκε ποτέ. Θέλησε να πάει στην τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό ζήτησε από τον Καραμανλή, και το πήρε. Τώρα δεν είναι στο κόμμα; Μήπως θέλει να φύγει; Μήπως οι κινητοποιήσεις στο δήμο της Αθήνας στις εκλογές υπέρ της κ. Μπακογιάννη δημιούργησε υποχρεώσεις; Μήπως δόθηκαν υποσχέσεις και τώρα η λύση είναι ο εκβιασμός για να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις; Μήπως ταυτίζεται με την άποψη της ίδρυσης άλλου φορέα, όπως φημολογείται και τρέχει και πάλι να πάρει εξέχουσα θέση; Γνωρίζει ο κ. Κακλαμάνης ότι ο Δήμος της Αθήνας είναι ο πρώτος δήμος της χώρας και η απόφαση για τον υποψήφιο περιέχει και άλλα μηνύματα, τα οποία ο ίδιος τα γνώριζε όταν επέλεγε τον δήμο από την κυβέρνηση;
Η κ. Μπακογιάννη υποχρεούται να θυμηθεί τι υποσχέθηκε το βράδυ της εκλογής του Αντώνη Σαμαρά, 'στρατιώτης της παράταξης' όπως χιλιάδες άλλοι νεοδημοκράτες που χρόνια στηρίζουν, τρέχουν και αδικούνται κι από πάνω. Δεν ξεχωρίζει η κ. Μπακογιάννη από τους άλλους νεοδημοκράτες.
Ηρεμία, λοιπόν και τα κεφάλια μέσα. Κοντά στο νέο πρόεδρο και αφοσιωμένοι στις τρομακτικές εξελίξεις που θα έχουμε σύντομα, όπου ο λαός άλλη μια φορά δοκιμάζεται. Αυτό να δει η κ. Μπακογιάννη αν θέλει να είναι σ' αυτή τη παράταξη, που την βασάνισαν και την ευτέλισαν κάποιοι, που ξεχασαν τις υποσχέσεις μα πάνω απ' όλα ξέχασαν και αδιαφόρησαν γι' αυτά που ήθελε ο Ελληνικός λαός. Αυτά να σκεφθεί και ο κ. Κακλαμάνης και η κ. Μπακογιάννη. Ο λαός μίλησε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι αποφάσισε κι έτσι θα γίνει είτε θέλουν είτε όχι. Αν δεν το θέλουν θα πάρουν άλλη μια φορά απάντηση από το λαό. Ο κόμπος στο χτένι βρίσκεται και  ζορίζεται!!!!
Αυτά τα λίγα κι επανερχόμαστε αν δούμε κάτι ανώμαλο!!! Τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: