Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Υπηρετήσαμε άψογα το αμερικανικό παιχνίδι όμως…

ΑΠΟ ΤΟ PAPAIOANNOU.WORDPRESS.COM
Το Ισραήλ αποφασίζει ξαφνικά να παίξει Ελλάδα την ίδια ήμερα που ο Μπ. Ομπαμα στέλνει αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία. Τελεσίγραφο Ομπάμα προς Ερντογάν και θα πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να μην καταλάβει που κολλά η Ελλάδα στην εικόνα.


“Ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα προειδοποίησε προσωπικά τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν ότι οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν εμπάργκο στην πώληση αμερικανικών όπλων στην Τουρκία, αν η τελευταία ακολουθήσει την ίδια πολιτική έναντι του Ισραήλ και του Ιράν.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr”


Σχόλιο:

Όπως όμως είναι φυσιολογικό επί Παπανδρέου του Αργού χάνεται μια ευκαιρία να κερδίσει και η Ελλάδα από το Αμερικανό Ισραηλινό παιχνίδι.


Διότι είναι σαφές ότι αντί για τον Πόρο η κρουαζιέρα Νετανιάχου γίνονταν στα ακριτικά ελληνικά νησιά σήμερα, θα είχε απείρως καλύτερα αποτελέσματα και θα έδεινε μια ακόμη διάσταση στο τελεσίγραφο Obama.


well… Θα πρέπει να σκέπτεται κάποιος αμιγώς ελληνικά για να “πιάσει” ότι υπάρχει ελληνικό παιχνίδι που πρέπει να παιχτεί. ‘Οτι μας έκατσε Άσσος στο χέρι.


Διότι εναλλακτικά απλώς φιλοξένει και ταΐζει τον Συγκλιτικό Νετανιάχου για να κάνει το Παιχνίδι ο καίσαρας Obama με λεφτά του Δέκαρχου Γιώργου κατόπιν σχετικής Διαταγής της Ρώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: