Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ aftodioikisi.gr

Δεν πέρασαν μερικές ώρες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr ξεκίνησαν οι πρώτες (προς το παρόν ιδιωτικές) αντιδράσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ.



Και δεν μιλάμε για στελέχη του «κλίματος» Μπακογιάννη αλλά, «κυρίως» αυτών που θεωρούνται υποστηριχτές του Αντώνη Σαμαρά.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν ήταν λίγοι ακόμη και στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ που χαρακτήριζαν την επιλογή του Β. Κικίλια «επιλογή ήττας», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να υποστηρίζουν ότι «δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πλήξει την κυβέρνηση Παπανδρέου!».


Όσον αφορά το επιχείρημα περί νέου και άφθαρτου που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη της ΝΔ, τόνιζαν ότι «αν τον θεωρεί νέο και άφθαρτο τότε καθώς η πρώτη του θητεία στην Αυτοδιοίκηση ήταν στο Δήμο Αθηναίων, το λογικό θα ήταν να τον έχριζε υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στη θέση του ‘παλαιού και φθαρμένου’ Νικήτα Κακλαμάνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: