Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η DEUTSCHE BANK ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Η Γερμανική τράπεζα Deutsche Bank ορίστηκε ως σύμβουλος του Ελληνικού δημοσίου για τη διαμόρφωση της τελικής κατάστασης πώλησης των Αγροτική τράπεζα και Ταχ. Ταμιευτήριο.
Παρ' όλα αυτά οι Γερμανοί ΄΄κάνουν΄΄ τη δουλειά τους. Δηλαδή μπορούν να αξιολογούν τις Ελληνικές τράπεζες και ασφαλώς να τις απαξιώνουν ώστε να μπορούν οι ίδιοι να συμμετέχουν σε παιχνίδια που γίνονται στους τίτλους των τραπεζών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο.
Χθές η εν λόγω τράπεζα ήταν πωλητής των τίτλων των Ελληνικών τραπεζών με αποτέλεσμα τα spreads να εκτοξευτούν στις 910 μονάδες.
Τι είδους νέα παιχνίδια είναι αυτά κανείς δεν καταλαμβαίνει πλην της κυβέρνησης, η οποία διαχειρίζεται εν κρυπτώ φιλέτα της Ελληνικής οικονομίας και βέβαια διαχειρίζεται εννοείται ότι τα ξεπουλάει!!!
Οι Γερμανοί μας αξιολογούν, οι Γερμανοί μας τα παίρνουν!!! Οι Γερμανοί μας βρίζουν, οι Γερμανοί μας κλέβουν!!! Ζήτω η Γερμανία!!! ΄΄Φίλοι΄΄ μας και ομόσκεποι στην ΕΕ!!!!
Αίντε να τους χαιρόμαστε όλους και κυρίως την επιτυχία της κυβέρνησης που χειρίζεται με επιτυχία το ΄΄μνημόνιο΄΄ κι ας πεθαίνει καθημερινά ο Έλληνας, που δεν έχει καμιά ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: