Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ




Νέο Γυμναστήριο εντός του Κλειστού

Πλήρως εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής

Θα χρησιμοποιείται από τις τοπικές ομάδες των Μελισσίων


Ξεκίνησε αυτές τις ημέρες τη λειτουργία της η νέα αίθουσα γυμναστικής και βαρών εντός του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Σισμανογλείου.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο με όργανα και βάρη που θα χρησιμοποιούν κατ’ αποκλειστικότητα οι αθλητικές ομάδες της πόλης για την καλύτερη προετοιμασία τους.

Η δημιουργία γυμναστηρίου αποτελούσε πάγιο αίτημα των τοπικών σωματείων για τη διευκόλυνση και αναβάθμιση των προπονήσεών τους, το οποίο με τις προσπάθειες τη Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού και τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.

Ο εξοπλισμός του γυμναστηρίου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει όργανα εκγύμνασης τετρακεφάλων, δικεφάλων, προσαγωγών, πάγκους κοιλιακών και ραχιαίων, αλτήρες διαφόρων βαρών κτλ.

«Με την παρέμβασή μας αυτή ικανοποιούμε ένα εύλογο αίτημα των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας, καθώς εκατοντάδες νέα παιδιά (500 περίπου στον αριθμό) συμμετέχουν στα διάφορα τμήματα και πιστεύουμε ότι πλέον η προετοιμασία των αθλητών τους για την αγωνιστική τους παρουσία βελτιώνεται και διευκολύνεται αισθητά. Έχουμε δείξει άλλωστε δείγματα γραφής ότι ο αθλητισμός αποτελεί για μας προτεραιότητα και με τις πρωτοβουλίες μας στοχεύουμε στην ενασχόληση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών με τα σπορ», δήλωσαν ο Δήμαρχος Μανώλης Γραφάκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Αθλητικής Επιχείρησης Κώστας Δημητράκης.

Υπενθυμίζεται ότι για τους δημότες Μελισσίων συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά το Δημοτικό Γυμναστήριο στον ημιώροφο του Κολυμβητηρίου, πρωινές ώρες 9.30 -11.30, απογευματινές 5-9 και Σάββατο μόνο το πρωί 9-12.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: