Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΝΔ'!!!!! ΠΑΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ;




"Δεν είμαστε της μόδας κύριε Κοττάκη. Η Ν.Δ. είναι ένα ξεπερασμένο προϊόν. Δεν έχουμε εκσυγχρονιστεί, δεν έχουμε παρακολουθήσει την κοινωνία".


Εξέφρασε την άποψη ότι οι αρχηγοί της Ν.Δ. πρέπει να εκλέγονται με θητεία.
"Οι αρχηγοί δεν εκλέγονται για πάντα", είπε. 



Άφησε αιχμές για τους "αποστάτες" και επανέλαβε τα γνωστά.


"Στη Ν.Δ. χωράμε όλοι. Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε το όνομα της. Δεν μας φταίει το όνομα".



Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι της μόδας κατά την κ. Μπακογιάννη. Δεν παρακολούθησε τις κοινωνικές εξελίξεις. Καλά που ήταν η κ. Μπακογιάννη μέχρι τώρα; Μόλις δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές άλλαξαν όλα και διαπιστώθηκε ότι η ΝΔ έμεινε πίσω; Με τα 'μηνύματα' των εκλογών του 2007 και των Ευρωεκλογών τι έγινε, τώρα έφτασαν;
Τώρα διαπίστωσε επίσης η κ. Μπακογιάννη ότι τα όργανα δεν λειτουργούσαν για χρόνια; Πού ήταν τελικά τόσο καιρό; Συμμετείχε σε καμιά συνεδρίαση του κόμματος από το 2004; Γιατί δεν τα έλεγε ως τώρα, γιατί δεν τα έλεγε στον Καραμανλή; Γιατί δεν τα έλεγε στον κ. Ζαγορίτη ή στον κ. Μεϊμαράκη; Και μη μας πει ότι εκείνη τα έλεγε! Όλοι αυτό λένε τώρα. 
Κανείς δεν μίλησε ποτέ κανείς γιαυτό και αυτή η εικόνα του κόμματος!!! Χωρίς καταλόγους, χωρίς πίστη, χωρίς κομματικά όργανα, χωρίς υπεύθυνους. Στις θέσεις του κόμματος παραμένουν αυτοί που ήταν και πριν 30 χρόνια, μ' αυτούς θα περάσουν οι νέες αντιλήψεις; 
Κυρία Μπακογιάννη, διάβασε ξανά τους λόγους και τις δηλώσεις σου μόλις πριν 10 ημέρες. Πότε έλεγες την αλήθεια, τώρα ή τότε; Αλλά τη ΝΔ την κάνατε ένα μπαλάκι που όταν δεν σας εξυπηρετεί το πετάτε όταν είναι χρήσιμο το αρπάζετε όπου κι αν βρίσκεται!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: