Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ

«Ψηφίστε ελπίδα» είναι το μήνυμα που στέλνει στο εκλογικό σώμα εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.



Σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει ότι ο β' γύρος των εκλογών είναι κορυφαία πολιτική στιγμή αυτής της αναμέτρησης και πως αυτές οι εκλογές ήταν εξαρχής πολιτικές και τώρα γίνονται ακόμα πιο πολιτικές.


Αναφερόμενος στο Μνημόνιο επισημαίνει ότι επιβεβαιώθηκε πλέον ότι ήταν λάθος και πως «οικονομικά δεν απέδωσε και κοινωνικά αδίκησε».


Όπως σημειώνει, όλα τα μεγέθη ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και παρά τις θυσίες που επέβαλε η κυβέρνηση, δεν κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα παρά ελάχιστα. «Και τώρα ετοιμάζουν νέα έκτακτα μέτρα που επίσης δεν θα αποδώσουν αλλά θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά», τονίζει, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο δεν το αντέχει η κοινωνία και η οικονομία.


«Τώρα λοιπόν το ψηφοδέλτιο "κ. Παπανδρέου αλλάξτε πορεία", πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες. Γιατί τι θέλουμε; Περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση του μνημονίου στους πολίτες ή περιφέρειες που θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση;», αναφέρει, συμπληρώνοντας πως η ΝΔ ζήτησε εξαρχής ψήφο ελπίδας.


Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος και διέξοδος από την κρίση με ανάπτυξη και όχι με ασφυξία. «Εμείς δεν υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια. Σας υποσχόμαστε να απαλλαγούμε από τους όρους του μνημονίου μια ώρα αρχύτερα. Να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα, να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές αλλαγές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος χωρίς όμως να διαλύσουμε την Ελλάδα», δηλώνει και τονίζει πως τώρα υπάρχει ευκαιρία να σταλεί στην κυβέρνηση μήνυμα «που θα μπορέσουν να αγνοήσουν και πάλι και που δεν θα κάνουν ότι δεν το άκουσαν».


«Μην το κάνετε για οποιοδήποτε κόμμα. Κάντε το για τη χώρα και τα παιδιά σας. Τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει. Ψηφίστε ελπίδα», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: