Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΛΗΣΕ ''Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡ!!''

Ανανεώθηκε η θητεία του ''σύγχρονου Χίτλερ'' στην αρχηγία του κόμματος CDU για ακόμη 2,5 χρόνια. Ο ''σύγχρονος Χίτλερ'' είδε την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ ως μέγα λάθος και λάθος επιλογή του προκάτόχου της Σρέντερ να αποδεχθεί την είσοδό μας στη ζώνη του ευρώ. Μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του CDU, λίγη ώρα πριν από την επανεκλογή της στην ηγεσία του κόμματος, η καγκελάριος Μέρκελ επιτέθηκε στον προκάτοχό της, Σοσιαλδημοκράτη Γκέρχαρντ Σρέντερ, και στον τότε υπουργό Οικονομικών Χανς Αϊχελ, για την απόφασή τους να επιτρέψουν την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη: «Οι Σοσιαλδημοκράτες, που βρίσκονται σήμερα στην αντιπολίτευση, έδρασαν επιπόλαια. Το 2000 ο Σρέντερ και ο Αϊχελ έσπευσαν να επιτρέψουν στην Ελλάδα να ενταχθεί στο ευρώ και αγνόησαν όλα τα σήματα κινδύνου».


Η καγκελάριος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη απόφαση πολιτική και προσέθεσε ότι «οι πολιτικές αποφάσεις είναι σημαντικές, αλλά εκείνοι που αγνοούν τα γεγονότα είναι ανεύθυνοι».


Η Αγκελα Μέρκελ τόνισε ότι είναι απαραίτητο για την Ε.Ε. να καταβάλει συντονισμένες προσπάθειες για την αποφυγή μιας νέας κρίσης εμπιστοσύνης, όπως αυτής στην Ελλάδα, προειδοποιώντας: «Εάν το ευρώ αποτύχει, τότε η Ευρώπη θα αποτύχει. Η ιδέα των ευρωπαϊκών αξιών και της ενότητας θα έχουν αποτύχει. Μια ιδέα που έδωσε ισχύ και ευημερία στην ήπειρό μας, μετά τους πολέμους και την καταστροφή του προηγουμένου αιώνα. Εναπόκειται σε εμάς η δημιουργία μιας νέας άγκυρας, μιας κουλτούρας σταθερότητας στην Ευρώπη».
Κι εμείς λέμε, ύστερα απ' όλα αυτά, τι ενωμένη Ευρώπη θα ήταν αν έλειπε η Ελλάδα, αν έλειπε ο πολιτισμός και τα γράμματα, τί σόϊ Ευρώπη θα ήταν;
Αν υπήρξαν πολιτικοί που δεν τίμησαν το ρόλο τους και βρέθηκαν προδότες, δεν φταίει ο Έλληνας, φταίνε οι προδότες Έλληνες πολιτικοί που βούλιαξαν τη χώρα στο χρέος με τις ρεμούλες τους.
''Σύγχρονε Χίτλερ'' μάθε να διαβάζεις, μάθε να ακούς, μάθε να μιλάς!!!!
Δείτε τη χθεσινή φωτογραφία της μετά την εκλογή της. Το δεξί χέρι υψωμένο λοξά προς τα πάνω. Δείγμα υπολοίπων του παρελθόντος, που τώρα επιβάλλει με τον σύγχρονο τρόπο της οικονομικής εξάρτησης και της επιβολής οικονομικών μοντέλων που μόνο την πατρίδα της εξυπηρετούν.
''Χάϊλ Μέρκελ, Χάϊ Χίτλερ!!!''

Δεν υπάρχουν σχόλια: