Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΕΝΕΝΤΥ

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΙ, σε ηλικία 77 ετών. Ήταν ο τελευταίος της οικογένειας των Κέννεντι.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΟΛΑ!!!!

Οι ζωές των μελών της οικογένειας Κέννεντι σημαδεύτηκαν και από άλλες τραγωδίες εκτός από τις δολοφονίες του Τζον και του Ρόμπερτ Κέννεντι.Το 1941 η Ρόζμαρι Κέννεντι μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η οποία είχε διανοητικά προβλήματα, υποβλήθηκε σε λοβοτομή και πέρασε την υπόλοιπη ζωή της σε ίδρυμα. Πέθανε το 2005...

Το 1944 ο Τζοζεφ Κέννεντι Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια σκοτώνεται σε ηλικία 29 ετών ενώ πετούσε πάνω από τη Μάγχη στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 1948 η Καθλίν Κέννεντι Κάβεντις, τέταρτο παιδί της οικογένειας, σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα στη Γαλλία, σε ηλικία 28 ετών.

Το 1963 ο πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντι δολοφονείται σε ηλικία 46 ετών στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου.

Το 1964 ο γερουσιαστής Εντουαρντ Κέννεντι, ο νεαρότερος της οικογένειας, γλυτώνει από θαύμα όταν το αεροσκάφος στο οποίο επιβαίνει συντρίβεται.

Το 1968, στις 5 Ιουνίου, δολοφονείται ο γερουσιατής Ρόμπερτ Κέννεντι στο Λος Αντζελες σε ηλικία 42 ετών.

Το 1969 το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Εντουαρντ Κέννεντι πέφτει από γέφυρα στο νησί Τσαπακουιντίκ της Μασαχουσέτης με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η γραμματέας του Μέρι Τζο Κόπεσν.

Το 1984 πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο 28χρονος Ντέιβιντ Κέννεντι, γιός του Ρόμπερτ.

Το 1997 ο άλλος γιος του Ρόμπερτ, ο Μάικλ σκοτώνεται σε δυστύχημα στο σκι στο Ασπεν του Κολοράντο.

Το 1999 ο Τζον Κέννεντι Τζούνιορ πετάει με δικό του αεροσκάφος προς το Μάρθας Βίνεγιαρντ της Μασαχουσέτης. Το αεροπλάνο πέφτει στη θάλασσα και ο ίδιος, η σύζυγος του Καρολίν και η αδελφής της σκοτώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: