Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Καταλυτική η συνεισφορά της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μελισσίων στη μάχη κατά της φωτιάς Πλήρης υποστήριξή του Μανώλη Γραφάκου στην πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς για την ανακήρυξη της Πεντέλης σε Εθνικό Δρυμό Καταλυτική ήταν η συνεισφορά του Τομέα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μελισσίων στη μάχη που δόθηκε επί τρεις ημέρες με τις φλόγες που έκαιγαν τη Βορειοανατολική Αττική και απείλησαν προς στιγμή και τα Μελίσσια.
Καθοριστικούς παράγοντες για να αποφευχθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα αποτέλεσαν ο σωστός συντονισμός, η οργανωτικότητα, η εμπειρία του Τομέα της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και η συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Παράλληλα, δόθηκε σημαντική βοήθεια σε μέσα και προσωπικό προς τις περιοχές που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με τη φωτιά.


Ο Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στις προσπάθειες κατά της πυρκαγιάς, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν, καθώς η ένταση του ανέμου ξεπερνούσε τα επτά μποφόρ.
Επίσης, ο κ. Γραφάκος εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του στην πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς για την ανακήρυξη της Πεντέλης σε Εθνικό Δρυμό, μια πρόταση επιτακτική για να μπορέσει το Όρος να προστατευτεί από τους διάφορους κινδύνους, αλλά και να αρχίσει να ξαναπρασινίζει, δίνοντας μια απαραίτητα ανάσα στους πολίτες της πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: